Hungry for your love

2011-03-31 21:26:10

I wanna be the girl who makes your bad days better. The one that makes you say, My life has changed since i met her. ♥

Nyinförskaffat

2011-03-31 18:35:36


1. Pure Calmille. En rengöringkräm/ansiktsvatten. Sjukt bra! Appliceras på morgonen och kvällen på ansiktet och ögonen! Man märker stor skillnad efter kort tid. Man behöver inte skölja bort den. Finns på Yves Rocher och kostar runt 70 :-

2. Eco foundation från Oliva by ccs. Den införskaffades för bara någon timme sedan så jag har inte hunnit använda den ännu. Provade lite smått och den verkar grymt bra! Kostar 105 :-, vilket är ett helt ok pris!

QUESTION TIME

2011-03-31 14:12:30
Kör på en frågestund! Så fråga på nu! Något ni undrar över? Något som ni vill veta om mig? Everything you can think of! Svarar om några dagar, så nu har ni chansen att fråga vadsomhelst!


Underbar dag!

2011-03-30 21:29:28
Stockholm med klassen och tre andra nior. Vi var på två museér och kikade lite på olika konstverk. Ganska intressant men otroligt trötthets framkallande.

Efter det stannade jag och Katja kvar för att shoppa och bara chilla i stockholm. Vi köpte bl.a. kläder till volleybolltuneringen och jag passade även på att köpa en ansiktskräm från Yves Rocher. Love that store! Efter det fönstershoppade vi mest. Man måste ju inte alltid köpa saker bara för att man kan, right?

Nu ska jag återgå till serien som går på TV:n nu. Ska blogga mer imorgon, i promise you guys that! Det har varit en bra dag idag, tröttsam men bra!

Stockholm

2011-03-30 21:01:26





Fina Katja!



Haha! Profilbild på facebook nästa, right! ;)

G'night!

2011-03-29 22:45:34
Time for bed, kinda. C'ya all tomorrow!

Tuesdays are awesome!

2011-03-29 21:04:47
Eller..? Haha, för din skull nu Esma! Just nu tittar jag på film! såg nyss mean girls. Otroligt gammal, men jag älskar den! Nu blir det tvåan som gäller! Bloggar mer imorgon! Puss!

Even the stars refuse to shine

2011-03-29 17:09:47
Sitter här helt lonely, Katja åkte hem för ca 20 minuter sedan. Hittade lite flashiga ljudeffekter till vår powerpoint! Vi får se till at bli klara med den så fort som möjligt, och få den så bra som möjligt också!

Efter skolan så drog vi ned och fikade, kände att det behövdes. Nationella hörförståelse i tyska var inte så svårt som jag hade väntat mig, visserligen hörde jag inte riktigt vad de sa i sista övningen för de mumlade och pratade väldigt fort. Men jag är ändå nöjd med min insats!

Nu känner jag hur det kurrar lite i magen, ska ned och ta en liten "mellis" hehehe..

Fanfanfan!

2011-03-28 21:47:52
Jag har haft sönder min nya skjorta! Jag har endast använt den en gång! Fail av mig att springa in i dörrhandtaget när jag skulle ned för trappen.. Hehehe.. Aja, fram med nål och tråd bara! Symaskinen är för stor och klumpig för att fixa det jag ställde till med.

Kvällen spenderas med tyskaböckerna, lagom kul.. Eller?
Fina brillor!

Enjoy the moment while you still have time, while you still can.

2011-03-28 09:46:36

Sitter i svenska salen med resten av min klass och skriver min bok. Jag har kommit längre men jag har fortfarande inte kommit in i själva storyn...

Imorgon bär det av till sjukhuset, ska ta olika tester och prover. Har inte riktigt koll på det där, creepy i alla fall. Sen har jag nationellaprov i B-språk (Tyska), jag vet inte om jag kommer hinna med det.

När jag kommer hem ska jag nog storsttäda i mitt rum, känner att jag behöver rensa lite. Ska ju så småningom måla om och grejer. Är ganska trött på mina gröna tapeter. Har varit och köpt en grå nyans, färg den här gången. Först ska jag bara ta bort min border. Ska också spraya mitt soffbord svart, känner att det inte passar in riktigt.

Nu ska jag väl återgå till min bok, är ganska nöjd med min handling men jag vet bara inte hur man ska komma in i den, handlingen alltså! Inget annat! Haha..

 

Shirts

2011-03-27 21:07:50







Lördagens fynd!

You wake up for a reason

2011-03-27 15:36:45
Sämst uppdatering, jajaja.. Förlåt, eller nått. Tjejerna sov hos mig inatt, så skyll på dem. Galet!

Vi köpte grönsaker och dipp, nyttig lördag eller något i den stilen körde vi på!
Vi släckte även ned hela huset och satt med ljus och myste! Var det någon annan som deltog i earth hour? Tycker att vi borde göra det oftare, släcka lamporna, tända ljus och bara umgås!

Vi drog ut ett tag senare, Moa och Esma är verkligen tokiga! Lägger sig på marken och skriker (?!) Haha, kul vare iaf! Nu ska dem hem, så jag ska nog städa mitt rum och plugga lite, har ju tre nationella prov nästa vecka och det kanske är bäst om jag bättrar på min tyska en aning. Kommer nog uppdatera mer idag, eller jag ska försöka så gott jag kan!







Godmorgon!

2011-03-26 12:37:47
Gud vad jag är mätt! Toast och pannkakor, fan vad gott!

Jag ska bara skriva ett snabbt inlägg, snart ska jag och Moa åka till secondhand och titta lite. Ibland kan man hitta skitbra saker för typ en tia (?), riktigt soft! Just nu dunkar vi musik och bara chillar.. ska nog sätta på mig lite kläder, sen drar vi! Vi får vänta och se vad som händer ikv..


Skillnad?

Movie time!

2011-03-26 01:17:23
Nu ska jag och Moa glutta på en liten film. Har inte bestämt vilken men det löser sig.. Är egentligen jätte trött och behöver sova, men jag vill inte! Ska tvinga mig själv att vara vaken någon timme till. Får väl se hur det går.

Jag har jätteont i magen, don't know why, as usual.. Tummen ned för min mage!
Hahahahahahaha, Moa kom in med ett nattlinne nyss. *host* jättefiiiiiint!

Jajajaja.. Orkar inte skriva..... Berättar om kvällen (alltså typ det som hände tidigare idag) imorgon eller nått.


Slänger in en gammal bild. Orkar inte leta.

At Emilia's place!

2011-03-25 22:37:00






Nu har vi dött lite i Emilias rum. Har ätit homemade pizza och gjort egna drinkar. Tänk vad man kan göra med lite socker och några jordgubbar.. Vi tog en promenad helt utan anledning. Kändes rätt skönt med tanke på hur mycket vi har ätit.. Hehe, skämt åsido. Snart kommer mami och hämtar oss. Moa sover hos mig. Det här har verkligen varit en toppenfredag! Måste lugnt göras om inom snar framtid! Nu måste jag sluta för Esma måste göra lite buisness.. ;)

Reconsiderations

2011-03-25 16:06:45
Bråttom, bråttom, bråttom!

Blir ett snabbt inlägg. Skolan sög! Förutom på fysiken, helnöjd med min prestation på provet! Hoppas på ett MVG!
Jaja, nog om det. Om en halvtimme ska jag ta bussen till station och träffa mina brudar! sen drar vi hem till Emilia och bakar pizza och vi ska bara njuta av att det äntligen är helg! Fan vad trevligt!




Snygging där! ;)

Hahahaha!

2011-03-24 19:56:58
Förra sommaren när vi var ute på Fejan med Johanna. Fejans krog-husband spelade för turisterna. Några singelmammor, 40 +, ställer sig upp och dansar. Det komiska är att deras barn inte är där och då tar de chansen. ey fyfan vad vi skrattade! Sedan sätter sig sångaren mellan två av dem och typ flirtar med dem. Tyvärr så fick jag inte med det.. Men oj vad kul det såg ut!

Det här går ju bra!

2011-03-24 12:53:56

Sitter ensam och jobbar om 9/11.. Har hittat otroligt mycket information som jag inte hade ngon aning om. Det är ganska intressant tycker jag. Det skulle gå bättre om Katja var här eftersom jag jobbar med henne, men jag överlever. Som tur är kan jag Katja kod till hennes kodlås så jag kommer åt vårt arbete. Finns ju typ 10 filmer som är relaterad till händelsen. Visade tidigare en film. Hr är en annan film som utspelar sig efter attackerna och konsekvensen utav det.

My name is Khan.

And down the waterfall, wherever it may take me.

2011-03-23 21:21:01
Är fortfarande proppmätt sen middagen. Hihi, All made by myself! Pasta med pastasås och massor av grönsaker.

Drog ned på stan med Leila. Hon skulle köpa present till Anneli. drog också till flygis en snabbis. Har 0 kr på mitt konto just nu.. Det känns lite surt. Men får pengar när som helst. Det tar ca tre dagar för att pengarna ska kommer över till mitt konto satt nu är det det man väntar på.

Imorgon har vi beep test, eller pip test som många tror att det heter. Är inte så taggad eftersom min kondis har tagit stor skada det senaste halvåret. Har inte gjort så mycket åt det, men det ska jag ändra på så småningom.

Nu ska jag läsa igenom lite fysik, har prov på fredag och jag måste (!) ha mvg. Nejdå, men det skulle sitta fint med ett mvg.


Gammal bild.

Next to you

2011-03-23 16:46:32
Tjenare! Allt bra? Hehe, nejdå. Sitter i rummet och dunkar musik. Katja var här för ett tag sen och hämtade sitt busskort.. Annars har väl inte mycket annat hänt. Juste, fick ig på biologiprovet. En aning besviken på mig själv för att jag inte kunde göra bättre än så. Omprov nästa! ;)

Det är skitkallt i mitt rum?! värmer mig med min laptop, haha! Ska gå ner och käka något, känner att det behövs.
Eller inte, för Leila ringde nyss. Ska möta henne om en kvart. Stan nästa! Puss! Hittade en bild på Esma gjorde till mig på fb. Drivbild dock! För jag och moa är "tillsammns" på fb..


Donken-mat är bra!

2011-03-22 20:50:42
har varit lite off idag märker jag. Var på donken med Moa och käka lite, satt sedan där och snackade i typ en timme. Hon är så min min moi. Hon är förjävla skum hon där där Moa.  Hon ska dra hem typ nu, så ska följa med henne en bit. c'ya later! Peace out! Saknar lite att ha längre hår.. Bjuder på en gammal bild, när jag hade längre hår.

SO

2011-03-22 08:59:38
Sitter i skolan och har SO. Tänkte bara uppdatera lite. Det går skitbra med vårt arbete! Vår powerpoint ser riktigt fin ut!

↓ vårt arbete


Vi har egentligen slutat så jag måste stänga av datorn nu, annars blir Ingvar putt på mig..

Helt ok dag

2011-03-21 22:09:06
Försov mig i morse, ovanligt? nej. Dagen flöt på som alla andra måndagar. Runt ett gick vi (klassen) ned till havspiren för att bada isvak. Eller det var sex st i klassen som hade anmält sig (Ztina, Louise, Ella, Lukas, Alfred, Max). Videon är redan upplagt men jag har några bilder. Inte världens bästa kvalité med tanke på att de är tagna med mobil. stör mig enormt på att man inte kan göra bilderna större.

Nära håll:

på avstånd:

Inte på humör..

2011-03-21 18:09:03
..för att blogga, gör det sen.

Isvak

2011-03-21 16:39:57
Badade isvak med klassen, själv hoppade jag inte i. Fan vad kallt det måste varit! Ztina i slutet är ju bara för skön! Hahaha!

GODNATT

2011-03-20 21:52:13
Eller något liknande..

Is it really that hard? For me, it is.

2011-03-20 20:12:48
Har ni någonsin haft den där känslan då man är så trött på att plugga att man inte ens kan öppna boken och börja läsa. Allt man vill göra är att spola ned allt i toan eller elda upp det bara man slipper se skiten. Orkar inte..

Musikprovet lär ju gå åt helvete och ändå gör jag ingenting åt det. Varför? Varför har jag så svårt för att ta upp en papper och lyssna på några låtar? Psykiskt trött på det mesta, men det är bara att fortsätta kämpa.. Längtar otroligt mycket till sommarlovet och gymnasium. Det lär inte bli lättare med pluggande men det är åtminstonde en ny start. Can't wait!

Bad update, tell me about it

2011-03-20 20:01:30
Har verkligen inte haft suget att blogga idag. Har inte gjort något alls idag.. Jag gjorde iofs smoothies till mig, mami och papi. Tyvärr så har jag inte kunnat ta några bilder för en viss lillasyster är dum i huvudet.. Så ni får nöja er med webbpics..





Promise me to think of us still bright, still colorful

2011-03-20 12:45:14
Kanske dags att blogga nu. Har ingen inspiration just nu så jag har inget att skriva om. Eftersom bloggen är relativt ny så kanske jag kan ha frågestund eller något så får ni chansen att veta mer om mig. Jag vet inte, kanske kanske inte.. Vi får se..

Solen skiner och jag funderar på att gå ut och fotografera lite. Men först måste jag plugga tills imorgon. Det är ju trots allt måndag imorgon. Hemska, slitsamma måndag. Gud vad jag inte har saknat dig!

Ska måla om mina naglar nu, får se vilken färg det blir den här gången. Just nu har jag röda. Kanske silver, eller något sånt. Älskar naglar som sticker ut i färgen! we'll see..


She made me do it

2011-03-19 16:26:26
Esma är lack och tvingar mig att blogga. Hon är grymt läskigt när hon är arg så det är väl bäst att göra som hon säger. Idag har det inte hänt så speciellt mycket. Vaknade och mobilen var död, snackade lite i fonen med moa, och nu sitter jag här och har precis ätit en apelsin. Lagom kladdigt..

Ska passa på att skriva grattis till Linn aka Limpis! Puss på dig snygging!!
Hennes blogg: http://linnforevarn.blogg.se/

Bild ifrån gårdagen, lagom fina!

-_-

2009

2011-03-19 14:08:08
















Red light

2011-03-19 12:08:33








party in the bedroom

2011-03-18 20:26:47
Har precis käkat nu, Tacos! Tyvärr så blir inga bilder just nu för katjas dator har damp och vill inte lägga upp bilder..
Hade planerat att lägga upp en jättefin pic på Katja när hon äter!

Katja och Moa dansar som galningar, ska joina dem så fort jag är klar med detta inlägg. Snart börjar the real deal ;)
Ska lägga upp en video senare också. Jag och Katja är riktiga bielber's alltså! ;)

Peace out!

WIHU!

2011-03-18 17:35:18
Åker till katja nu, ha det bäst!

jag låter dig få överta, du vet bättre än jag

2011-03-18 16:00:42
Har verkligen haft en dålig dag. Försov mig nästan en timme, failade på biologiprovet och var allmänt arg och tjurig. Tyvärr så gick det över lite på Mattias. Förlåt så mycket! Hehehe.. Men nu så sitter jag och lyssnar på världens finaste låt, så nu mår jag betydligt mycket bättre!

"jag trodde allt var lätt, jag trodde på en framtid, jag trodde att jag valde rätt men nu så är jag här."
"Nu vet jag att jag valde fel, att vägen slutar här."
"för du vet bättre än jag, styr mina steg, jag ber dig, låt allting bli bra, för du vet bättre än jag."

Hahaha, sitter och nynnar för mig. drog ut en och annan textrad och skrev ner dem. Den är så fin, kan sitta och lyssna på den om och om igen. Verkligen en låt som man ska lyssna på när man är deppig/arg/glad/...ja allting!

Nu ska jag skriva klart min sammanfattning på biologin, som jag inte blev klar med igår. Jag vet, plugga på en fredag. Men senare ska jag hem till Katja på tjejkväll. God mat och dryck och fina vänner, vad mer behöver man mer på en fredag? MUSIK! Höll nästan på att glömma bort det (nästan) viktigaste. Katjas högtalare gör det bara ännu bättre! Gud vad taggad jag blev nu! Bilder kommer väl upp antingen under kvällens gång eller imorgon, får se hur det blir.

Från gårdagen, skulle jag passa i längre hår?
Har lust att färga lite mörkare och sedan färga ljusare till sommaren, älskar verkligen att ha blekt hår på sommaren. Får se hur jag gör..


Hittade nyss en bild som är mer än ett år gammal. Ser ut som ett emo men så långt hår hade jag förut i alla fall!

Arg, irriterad, sur

2011-03-17 21:11:33

Jag försöker plugga biologi och fysik men jag kan verkligen inte koncentrera mig.

Är så grymt irriterad på en person, eller rättare sagt den här personens beteende. Tror att h*n kan nedvärdera en bara för att man har blont hår. Usch vad arg jag blir! Ska man inte kunna få vara blond utan att bli kallad dum? Varför skulle blondiner vara dummare på något sätt? Vad har hårfärg ens med saken att göra?!
Förstår mig verkligen inte på den människan.. Förutfattade meningar och en massa trams!
Och det värsta är att när man ställer h*n mot väggen och ifrågasätter personens teorier, kan h*n inte ens komma fram till ett vettigt svar! VARFÖR ens uttala sig om saker som man inte kan förklara?

Någonting som verkligen stör mig är folk med förutfattade meningar. De går runt och stämplar folk bara genom att titta på dem istället för att prata med dem och lära känna dem. Sen om det visar sig att personen i fråga är t.ex. falsk, DÅ, först då har man en anledning till att tycka illa om den personen. För jag tycker att det är väldigt dumt att gå runt och bära massor av hat mot en person som man varken känner eller någonsin har haft kontakt med.

Tänkte bara skriva av mig lite. Nu ska jag återgå till pluggandet och hoppas på ett bättre resultat nu när jag har skrivit ned detta. Dela gärna med er av era åsikter och synpunkter!

UPDATE

2011-03-17 13:55:30
Godmorgon! Eller någon i den stilen i alla fall.
Jag och moa somnade runt halv sex, men kul hade vi. Gick en promenad mitt i natten, ganska stillsamt. Nu har vi äntligen fått i oss frukost. Var jättehungrig på kvällen, och ni vill inte veta hur min mage lät. Haha!
Hursomhelst, vi åt toast och kokade lite ägg. Funtar på att lägga upp lite mer bilder från igår.. Skiter i det med tanke på hur bilderna ser ut.. Hahahah! Lägger ut en fin bild på Moa istället. Orkar inte ändra ljuset på bilden, den får duga.
 

Twister

2011-03-16 22:51:18






Två sköningar är hemma hos mig

2011-03-16 18:50:24

Sitter här och chillar galet med Moa och Leila. Otroligt mysigt och avslappnande. Tänk att man kan må så bra av dem två! Kommer hem till mig med godis och allt! De är allt för bra mina söta vänner.

Nationella i kemi gick inte så bra. Del ett gick väl helt okej, del två däremot inte så bra.
Gick direkt hem efter att jag hade gjort prov del 2. mådde så jävla illa..
Lägger upp lite randompics som Julia tog för mindre än en minut sedan.





Peace out!

Onsdag

2011-03-15 22:57:00
Sämst start på dagen med den kunde inte avslutas bättre! Leila gick hem för ca en och en halvtimme sedan. Vi spelade sällskapsspel och hade verkligen jätte kul! Girlnight with a nerdy twist! ;) Hehehe..

Har även hittat gamla bilder från 2009, skolavslutnig. Jätte mysiga bilder! Saknar min klass en aning när man ser de bilderna. Kan lägga upp några på bloggen i morgon. Jag och Moa har svullat godis och mest chillat. Men nu ska vi busa!

Måste sluta skriva nu, ska vara lite social mot Moa. Hon sover här!



Alla ser det inte..

2011-03-15 19:36:08

Det kanske finns en gud, en elak sådan som bestämmer hur och när allt händer. Är det här med ’’Ödet’’ sant eller är det bara ’’Bullshit’’ som vissa säger?





Jeansväst - Garderoben 90 :-

2011-03-15 15:31:07






Samhällskunskap

2011-03-15 08:47:10
Sitter i ett grupprum med Katja, Henrik, Jacob och Rasmus. Jag och Katja arbetar med 9/11 eftersom uppgiften vi har fått är krig och fred. Det går skit bra för oss! Hehehe.. Vi har läst en massa konstiga lagar som finns i olika delstater i USA. Väldigt konstiga lagar dem har.. T.ex. I Washington får man inte ha sex med en oskuld, inte ens på ens bröllopsnatt. Hur fan blir man av med oskulden där egentligen?

Hände lite saker imorse som jag kan skriva mer om senare, orkar inte ta upp det just nu när jag sitter i skolan.

Ganska intressant de som hände i USA. Terrotistdåden. En del tror ju att det är vita huset som är bakom attackerna. Det finns en jättebra film som är baserad på händelsen. Är ganska säker på att de flesta har sett den.
Sjuktbra film i alla fall. Om du inte har sett den så har du verkligen missat något!

Chuck nu!

2011-03-14 19:59:31

Skitliten bild men orkar inte leta efter en ny. C'ya!

Dagens klädsel

2011-03-14 19:18:19

Ska bara påpeka att jag hatar ordet outfit. Så istället får det bli dagens klädsel ;)


Varför jag "tar mig på bröstet" är för att min mobil låg i bröstfickan och den höll på att falla ur, fickan alltså.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Skjorta, scarf - Åhléns
Tröja - Ginatricot
Jeans - Cheap Monday
Skor - Converse

Akustisk musik

2011-03-14 18:57:15
Alla har väl musikperioder?
För någon månad sedan lyssnade jag praktiskt taget bara på Sum 41 (Gammalt punkband)
Just nu lyssnar jag nästan jämt på akustiska låtar.
Här är några exempel:
Dead by April – Losing You - 2010 Acoustic Version
Dead by April – Promise Me - Acoustic Version
Jessie J – Price Tag - Acoustic Version
Ne-Yo – Sexy Love - Acoustic

Kommentera mer än gärna tips på akustiska låtar! :)

An eye for an eye only makes you blinde.

2011-03-14 09:48:37

Borde egentligen fortsätta med min bok men jag tar en liten paus från boken och bloggar lite istället. Kan inte säga att det är en skrivpaus eftersom att jag skriver just nu. Känner att jag har lite skrivtorka när det gäller boken. Jag menar, jag vet precis vad den ska handla om och vad som ska hända. Men jag vet inte hur jag ska skriva ned det på ett Word dokument. Knepigt läge..

Just nu så sitter de flesta, som har tillgång till dator, inne på facebook. Iofs är jag också inloggad. Skriver med Katja som är hemma för tillfället. Har inte sett henne sen i torsdag. Det var ett tag sen man såg den ungen.

Nu ska vi sluta, skriver när jag kommer hem. Heido!

Don't let me down

2011-03-13 22:58:25

Är hemma nu och har varit det en stund. Åkte hem från moa runt 9 - halv 10. Passade på att köpa en sån där soda stream tank (?) på vägen hem (↓ en sån där.)
 

Jag och Moa hade det jättemysigt! Vi drack varm choklad och vi tittade på How I met you mother.
Imorgon är det skola.. Inte så taggad inför det kan jag påpeka. Har nationella prov i Kemi i veckan och en hel del andra "vanliga" prov. Nej, att plugga är inte mitt favoritintresse direkt.

Nu ska jag ta bort sminket och krypa ned i min nybäddade säng.
I'm dating my pillow. Hehehe..

Helgen i allmänhet har varit ganska seg. Halsen strulade så jag kunde varken gå ut på fredag eller lördag. Fast jag träffade Emma fredags och det var ju inte helt fel. Idag blev helgen lite bättre eftersom jag träffade min Moi. Fast jag tyckte inte om att hon facerape:ade mig..

Kamera

2011-03-13 14:57:59
Eftersom min kamera *host* försvann så har jag fått en ny, eller ny och ny.. Det är pappas kamera men eftersom att han aldrig använder den nu för tiden så har jag praktiskt taget fått den. Bättre än ingenting! :)
Så nu kommer det komma "bättre" bilder på boggen, när kameran har laddat klart d.v.s.

Jag ska träffa Moa senare idag och innan dess så ska jag fixa mig och städa mitt rum. Ska äta hos henne och sedan ska vi ha myskväll. Myssöndag helt enkelt. Det lär gå ganska fort att städa eftersom det är mest kläder som ligger lite överallt.. Funderar även på att rensa min byrå. Har nämligen mina kläder i en sådan. Jag har också en garderob där jag hänger upp klänningar, skjortor m.m.

Lite bilder från förra helgen när jag, Moa och Esma (+fam) var på mitt landställe.








Fina flickor!

rubrikfan

2011-03-12 19:33:32
Rubriker är inte min starkaste sida, tyvärr..
Jag skulle egentligen hänga med brudarna´, men det blev andra planer. Istället är jag hemma med familjen. Vi åt lunch så sent (AJ! JAG BET MIG! Hehehe..) så vi ska äta middag nu.

Lovisa har delat sin kreativitet med en penna på min rygg. Jag orkade inte bry mig så nu står det en massa saker på min rygg. Ska gå och kolla vad det står snart. Senare blir det nog en film och massa onyttigheter kan jag tänka mig.

Flummar lite framför webben.


Glömsk..?

2011-03-12 11:23:49
God morgon! Lite dålig uppdatering igår ser jag, my bad! Träffade Emma, som jag inte har träffat på evigheter! Vi hade en hel del att prata om. Vi chillade och snackade om allt mellan himmel och jord. Det var otroligt kul att se henne och att prata med henne. Har saknat den tjejen!

Vad annars.. Vi får se vad som händer idag. Det är ju trots allt lördag. Bloggar mer senare i think..
Tänkte visa mina grymt snygga pyjamas/mys byxor. Fullkomligt älskar dem!



Nu ska jag duscha håret. Som sagt, bloggar mer senare idag!

God morgon osv.

2011-03-11 12:22:55

Vaknade imorse och kände mig inte alls särskillt pigg. Halsen strulade och täppt i näsan var jag också. Bra start på en fredag! Hur som helst så är jag hemma idag. Jag gick direkt och la mig. Jag vakande för ca en timme sedan.

Än så länge så har jag ätit frukost en gång till och hälsat på någon av grannarnas katt. Kelsjuk sak den där katten.





Snyyyg chheey! Kör på osminkat och soffpotatis-outfit. Sista bilden ser ju lite läskig ut. Ljuset är på min vänstra sida så mina ögon ser ju helt cp ut.. wellwell..Nu ska jag hoppa in i duschen, jag hör hur duschen ropar på mig. "Klaaaraaaa, komsi komsi!" Hahaha driver..

Lät du henne komma närmre?

2011-03-10 22:59:32

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd


♫ ♪ ♫ ♪

Det här ska föreställa en rubrik..

2011-03-10 21:55:53

Lite seg uppdatering idag, måste jag faktiskt erkänna. Somnade direkt när jag kom hem som vanligt.. Hehe..

Imorgon är det fredag! Finally! Vad ska ni göra i helgen?
För min del blir det nog lite kvalitetstid med fina människor. Mysigt!

Vad har hänt idag då..? Hade sovmorgon, torsdagens höjdpunkt! Skolan var väl okej, inte bra inte dålig. Jag somnade som sagt direkt när jag kom hem, var helt slut. Fattar inte hur jag kan somna på kvällarna när jag bara sover hela dagen. Däckar typ direkt när jag går och lägger mig. Ska också tillägga att jag har pluggat fysik i ca två timmar. *stolt*

Just nu chattar jag med min moi, Väldigt normal konversation..

I skolan

2011-03-10 10:56:00
Just nu sitter jag nog i skolan har har ca fem minuter tills jag har en lektion. Tror att vi har fysik eller SO.. Har inte riktigt koll på mitt schema hehe.. Minnet strejkar lite just nu! Tänkte bara skriva att jag lever och att jag antagligen är skit trött och seg som vanligt. Detta är ett tidinställt inlägg för jag hinner inte blogga på morgonen. Eller rättare sagt jag vill inte blogga på morgonen. Puss!

*snark*

2011-03-09 22:56:33

Jag tänkte bara göra ett snabbt godnatt-inlägg. Mina ögon får verkligen kämpa för att hålla sig öppna. Imorgon har jag sovmorgon, ganska soft!

Tyvärr så blir detta ett bildlöst inlägg för jag orkar verkligen inte ta någon bild just nu. Sleep tight! ;)

ARGH!

2011-03-09 21:44:09
Jag har damp! Hehe.. Nej men serri nu, familjen tittar på blue blood, eller blue bloods (?), aja skit samma.. I alla fall så hade jag sett fram emot hela gårdagen och idag att få se Ocean Eleven. Älskar filmen men alltid när jag ser den så lyckas jag alltid somna innan filmen är slut.. VARFÖR? Och självklart så ska inte sexan finnas på varken Lovisa eller Julias tv. Själv har man ingen tv längre. Den blev jag lite putt på och kastade ut den. Inte bokstavligt men ah.. Ni fattar..

jag har skrivit två sidor fysik, så jag känner mig lite lagom trött just nu. Sitter i min säng med vikta kläder och mina fina läsglasögon på. Känner mig lagom snygg!




Gillar att jag tittar bort när jag tar kort. Julias fel, hon ville göra något. Nu ska jag släpa mig ned för trappen och tjata lite på papi så att han kan byta kanal.. Hihi! Puss!

Day one

2011-03-09 18:08:04
Börjar blogga idag. Gjorde denna blogg för evigheter sedan, men har varken haft tid och ork för den. Fram till nu d.v.s. Min fina vän Esma har fixat designen, det kommer väl upp någon header så småningom men hur som helst, tack esmi ♥

Min dag har väl inte varit så speciell. Hade matteprov och det gick väl sådär. Hade planerat att jag skulle titta på Chuck när jag kom hem (trodde att jag hade missat det i måndags för att jag sov då), men sedan kom jag på att det var säsongens sista program måndagen innan. Det kändes lite surt.. Istället fikade jag med mina enormt charmiga systrar, hehe.. Vi spelade kort och jag vann hela tiden, inte för att skryta men..

Har inget direkt planerat just nu. Ska försöka äta lite middag och sedan är det väl fysik som gäller.
Bjuder på en cp gammal bild. Så varsågoda!

C'ya
RSS 2.0