Fixa, fixa, fixa

2011-04-30 14:30:18
Sitter just nu i vardagsrummet och tittar på "det blir bättre" och maserar hårbotten med en head massager. Otroligt skönt! Snart ska jag käka lite och plugga lite, eller ja, renskriva fyra frågor. Sedan bär det av till Moa och fira mig med brudarna. Det blir hur najs som helst! Fira valborg och mig on the same day liksom!

Gårdagen var awesome! Mindre folk än vad jag hade väntat mig men alla var verkligen jättetrevliga! Mami skjutsade mig, Esma och Moa runt nio tiden och sen runt ett hämtade pär oss.

En Head Massager.


Trött Klara..

2011-04-29 02:47:14
Har precis tittat klart på en film och är hur död som helst. Imorgon ska jag ner på stan med min kära moder och sedan får vi se vad jag gör under dagen. Senare blir det fest med awesome people! Nu måste jag ta bort sminket och borsta tänderna, annars kommer jag vara ännu mer död imorgon. Hahah!


Bild tagen på Fejan för ca en vecka sedan. Nu ska jag dejta kudden, sov fint!

Snabbt inlägg

2011-04-28 11:00:39
Drar om sådär 40 minuter till bussen, sedan möter jag Moa och Co. på station. Tänkte bara informera er att jag lever och att jag mår bra. Vi tog båten från fejan kl 9. Den gick direkt till räfsnäs så vi skulle egentligen fått vänta 40 minuter på bussen, men Johannas farmor och farfar, som också åkte med samma båt som vi gjorde, frågade om vi ville ha skjuts. Jättesnällt!

Lägger upp några få bilder från Fejan, annars måste jag stressa som fan för att hinna med bussen.











Lägger upp flera bilder när jag kommer hem. Då passar jag även på att skriva mer detaljerat. Bilder från det jag köper i sthlm kommer upp senare under dagen. Nu måste jag skynda mig, vill ju inte missa bussen.

Wherever you go, i'll follow you

2011-04-27 14:50:15
Moa duschar, så jag passar på att skriva ett litet inlägg. Vi har haft det skitbra, så jag har helt enkelt inte haft tid att skriva. Ikväll ska jag och Moa grilla på stranden, hur najs som helst! Man känner verkligen the summer feelings! Om det hade varit litelitelite varmare så skulle det varit perfekt!

Imorgon åker vi hem ganska tidigt för att sedan åka till stockholm. Om allt går som det ska så blir det jag, Moa, Katja och Emilia som åker in tillsammans!

Tyvärr så blir det inga bilder, för som vanligt funkar det inte att lägga upp bilder här på landet.

Hur har er påsk varit? Vi har ätit påskmiddag och fått påskägg, vi har firat den ganska lagom tycker jag.
På lördag är det valborg! Fan vad kul det ska bli! Spenderar den med fina vänner, vi ska nämligen fira mig då. Jag fyller år nästa onsdag, så nu är det mindre än en vecka kvar. How awesome?

Nu ska jag ner till stugan där jag och moa sover och hämta saker som vi kommer behöva inom kort. Skriver senare idag!

Fin måndag, för en gångs skull.

2011-04-25 15:52:29
Väntar på att Moa ska komma hit. Håller på och steker hamburgare med pommes till mig själv, idioten till syster och hennes vän. Fan vad snäll man är! Jaja, om sådär en timme slutar mami och då åker jag och Moa med henne och handlar. Efter det bär det av till Fejan! Jag + Moa + engångsgrill + godsaker att grilla = Underbar kväll!

Är inte helt hundra på när vi åker hem, kanske på onsdag, kanske på torsdag. Nu måste jag springa ner och se till så att inget bränns vid.

Sunday

2011-04-25 15:05:58






























Ni måste ju ha sett den här?

2011-04-23 19:17:53

My hand is a dolphin!

Underbart!

2011-04-23 13:40:37
Solen skiner och jag är glad! Vad mer kan man önska sig? Tyvärr så strejkar min dator vad det gäller bilder. Så det kommer upp när jag kommer hem. Har redan packat det mesta, även fast det är ca en och en halv timme kvar innan jag åker. Båten går 14.50, sedan åker jag buss till Ne. Ikväll blir det grillin' and chillin' med sköna människor! Fan vad soft! Can't wait!

Nu ska jag var en duktig flicka och bädda min säng och dammsuga golvet. Sedan ska jag ut och hjälpa till med vårstädningen innan jag åker. Ha det bäst!

Saying goodbye

2011-04-21 19:07:24
Drar till Fejan, kommer hem på lördag och åker sedan ut igen. När vet jag inte men i alla fall. Nu ska jag slå en pling till Moa. Vi hörs när jag kommer fram.

I'm going nowhere

2011-04-21 16:18:36




Sista skoladegn innan lovet var rätt soft. Vi hade slöjd i en och ½ timme, kemi(prov), SO och språk. Provet gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Stellan sa att det nog var MVG. Chansade på en del frågor som visade sig vara helt rätt. Gryyyyyyyymt! På SO:n skulle man renskriva frågorna som vi svarade på igår under stockholmbesöket och på tyskan tittade vi på film. Efter plugget snackade jag lite med Moa och Esma om helgens kanske-planer. Yeye, vi får se hur det blir. Kanske åker ut till Fejan, menmen..

Nu ska jag i alla fall skriva klart frågorna så det är avklarat, sedan får vi se vad jag hittar på. Tjejerna är ju på matchen.. Äach, jag kommer väl på något som kan underhålla mig idag.

Nytt i garderoben

2011-04-20 22:46:12








Armémuseet, Stockholm

2011-04-20 22:29:28










Mattias sumerar dagen:


Linn sumerar dagen:


Jag sumerar dagen (hehehe...) :

YEAH

2011-04-19 22:59:36

Good cop.. Bad cop!

2011-04-19 11:14:06

Engelska projectet går väl ¨sådär. Har microsoft powerpoint 2010 hemma, så jag kommer göra de mesta hemma.
Kameran glömde jag såklart hemma.. ovanligt.. Men jag kan nog låna bilder av dom andra i klassen. Nu ska vi snart äta, sedan bär det av till gymnastiksalen för att möta den första klassen.

Önska oss lycka till!

Tomorrow

2011-04-18 22:52:42
Hej bloggen! Eller något i den stilen..

Jag sitter just nu och pluggar kemi. Prov på torsdag och jag satsar på MVG. Stellans prov är dock väldigt enkla så det blir nog inte så svårt. Imorgon är det spex-foto och volleyboll turnering. Fan vad kul! Min outfit är fullbordad, det ända som saknas kommer Esma med till skolan imorgon. Du får inte glömma, Esma! Jag träffade Katja och fixade det sista, vilket känns jätte skönt.


Fan vad bra webbkamera man har, alltså verkligen!!

Yeye, imorgon kommer bli awesome, lär ju inte har så många seriösa lektioner och på onsdag bär det av till stockholm, armémuseum. Efter det åker jag till täby och shoppar med mamma. Jättemysigt! Bra dag idag. Även om morgonen inte var den bästa. Imorgon, ny start, ny början.

Morgondagens bilder kommer komma upp, ska ladda kameran nu. Puuuuuuuuuuuuuuss!

Hem ljuva hem

2011-04-17 22:04:34
Gud vad skönt att äntligen komma hem! Har käkat och hunnit titta på tv:n till nu. Tyvärr så blev det inga bilder från Kristinehamn. Var för upptagen med att ha kul och dessutom så hade kameran inte alls någon lust att ta några kort, med tanke på att den inte har något batteri kvar. Live goes on..

Imorgon är det måndag, uschuschusch! Nej men imorgon har vi matteprov, yeeeeeey! Sedan ska jag tvinga Katja att spendera dagen med mig. Det behövs för volleybollturneringen (våra kläder). Hihihih! Fan vad bus!

När vi hade åkt bil i ca en och en halv timme bestämde mami sig för att åka till IKEA och köpa några ljus. Dålig idé.. en timme senare kom hon tillbaka. Kort sagt, jag satt i bilen en timme mer.. Kom hem efter ca två timmar.

Nu ska jag glutta lite i matteboken ochsedan ska jag fortsätta med filmen jag tittade på. Ciao!

Vår i Kristinehamn

2011-04-17 14:48:14
Sitter hos moster och har precis ätit. Lasange fyfan vad gott! Gårdagen spenderades i bilen, vi kom fram runt 2 tiden tror jag. Då käkade vi och sedan var vi ute i det fina vädret och spelade badminton, golf m.m. superkul!
Nu ska jag och Julia gå ut i det härliga vädret! Äntligen är det vår på riktigt! Solen lyser och det är varmt och skönt ute. Kommer säkert dö där ute med tanke på att jag precis har ätit, menmen..
Har inga bilder just nu, men det kommer väl upp senare när jag är hemma igen. Det här lilla trippen till moster behövdes verkligen. Nästan lite glad över att jag itne åkte till Huddinge after all.. Visst skulle det ha varit skitmysigt, men med tanke på det som Moa berättade så lät det inte lika lockande som innan.
Yeye, Julia ropar på mig nu. Ska göra henne och dem andra sällskap. Bilder kommer som sagt när jag kommer hem!

Damp.

2011-04-15 18:25:45
Tyvärr så har min dator något emot blogg.se så jag har inte kunnat blogga, fram till nu d.v.s. Sitter vid Julias dator just nu.

Stannade hemma idag. Kände att min mage inte klarar av all stress så jag stannade hemma och vilade. Ska heller inte till Huddinge med brudarna som det var planerat. Dessutom ska jag upp tidigt imorgon för jag + fam ska till värmland, eller rättare sagt kristinehamn, för att hälsa på moster. Jag är inte så taggad på att gå upp tidigt på en lördag, menmen..
Slänger in en ramdom bild. Fan vad hungrig jag är. Yeye, ska dra ner och se om man får någon mat idag..

OCCUPIED

2011-04-10 14:28:24
Jag har inte kunnat blogga i helgen. Det kanske ni har märkt.

I fredags var jag och Moa hos Harald med Jimmy, Tobbe och såkklart Harald himself! Mysigt! Vi chillade mest och tittade på en film. Till Moa: IT'S SO FLUFFY!! Hahaha!

Gårkvällen spenderades med härligt folk! Vi firade fina Isabella. Vi kom väl hem runt ett, tror jag (?). Jag och Esma sov hos Moa. vi tittade på film, som vi somnade till. Runt 1 hämtade papi mig och vi åkte till elgiganten för att köpa ett par urbanears men det fanns bara blå, så då sket vi i det. Vi åkte till flygis i stället för att köpa fika, tårta m.m. till senare idag. Julia, min lillasyster fyller nämligen år idag. 13 år för att vara exakt! Grattis!


Skitschyssta "hörselskydd" som papi har införskaffat, Men dem är asbra! De är trådlöst kopplade till tv, så man kan sitta och titta på tv utan att man stör någon. Hahah, man kan t.ex. gå ut till köket och man hör vad dem säger på tv. Hur najs?

Nu ska jag göra mig i ordning. Jag har nämligen gårdagens smink på mig och det känns inte så jävla fräscht! Yeye, bye!

Why so serious?

2011-04-07 18:43:30


Bloggade visst inte igår. Oupsi! My bad! Egentligen kunde jag har bloggat ganska mycket eftersom jag var hemma hela dagen. Men jag hade fullt upp med att sova och titta på olika filmer. ;)

Juste, när jag kom hem från skolan var det tydligen strömavbrott! Det var ju mysigt! Men nu är strömmen tillbaka sä jag ska väl inte klaga. På söndag fyller Julia år. Tror att vi ska fira henne antingen på fredag eller på söndag. För på lördag ska vi fira Bella! Hoppas det blir av den här helgen, vi skulle egentligen firat henne förra, menmen.. Det ska bli skitkul i alla fall!

Gud vad filmsugen jag blev nu. Ska mysa ner mig i soffan i vardagsrummet med en bra film. Kanske ringer jag till moa och ber henne komma över.. Ja, men vad trevligt!... Jaja, heido!

Svar på era frågor!

2011-04-05 19:15:44
Linn:
Vilken gymnasie ska du gå i?
Vem är din bästavän?
Vad föredrar du att göra på helgen när det inte är fest?
Vad är ditt hela namn?

1. Roden. Jag vet att jag inte kommer orka pendla så det är lika bra!
2. Svårt.. Har så många bra vänner, känns fel att bara välja ut en!
3. SOVA! Nejmen, ta det lugnt, äta god mat. Kanske se på en bra film eller bara umgås.
4. Klara Felicia Söderman (Olsson, som jag ska ta bort)

esma:
Vad skulle du vilja ändra på dig själv?
Din sämsta egenskap?
Vart går gränsen till en förstörd vänskap?
Säg något du älskar mest i hela världen!

1. Jag skulle jättegärna ha längre ögonfransar! Hahaha, nej men jag vill nog bara gå upp i vikt, och då menar jag inte att bli tjock!
2. Mitt minne, definitivt!
3. Ta en annans kille/tjej. Eller att såra/svika gång på gång.
4. När en person ser en och skiner upp och kommer fram för att krama en. Otroligt fin känsla!

Leila:
Tyckte du det var kul hos Amanda?
Vem är din absolut bästa vän?

1. Ja, fan vad kul vi hade! Måste göras om!
2. Som sagt, har många nära vänner och jag kan inte direkt säga att jag har EN bästavän.

Anonym:
har du syskon? om du har, vad heter dom och hur gamla är dom?
vad brukar du göra på fritiden?
hur/med vad brukar du sminka dig?
har du naturligt lockigt hår?

1. Jag har två systar, Julia och Lovisa. Julia fyller 13 på söndag och Lovisa är 17.
2. Jag umgås mycket med mina fina vänner. Jag gör lite allt möjligt egentligen.. Jag skriver mycket också. Vad annars? Jag går på fester och är allmänt social av mig! Hoppas du nöjer dig med svaret!
3. Jag använder bara foundation och mascara. Foundationen är från oliva by ccs och mascaran är från isadora. Kan lägga upp bilder senare.
4. Yes, i do and i hate it!

moa:
Vilken är din favorit affär?
Vilken är din favorit film?
Favorit godis?

1. Har många. Bl.a Monki, h&m, cubus och yves rocher. Kan säkert komma på fler, men det får duga.
2. The curious case of benjamin button aka. Benjamin buttons otroliga liv.
3. Typ allt! Surt, choklad, lakris m.m.  En sak som jag absolut inte tycker om är skumgodis.. Blä!

beeebbiiieees:

Varför lägger du ut så fula bilder på hon Emma-Stina. usch! ta bort alla man får ju virus i ögonen!

1. Nej, Emma-Stina du är jättefin! Puss!

Det var alla frågor, orkade inte vänta två dagar till. Hehe.. Bloggar mer senare när jag kommer hem. Nu ska jag träffa Emma! Puuuuuuuuuuuuuuuuss!

Pull the trigger, biatch!

2011-04-04 21:39:33
Har varit jättebusy idag. Först kom jag hem och åt, sedan kom Katja över och vi jobbade stenhårt med vår powerpoint. Den ser riktigt skaplig ut nu, måste jag påpeka! Sedan var det Chuck och nu sitter jag här. Jag har inte så mycket mer att skriva för det har inte hänt så mycket mer. Kortfattat och bra!

Har köpt nytt lakan till min säng, den är lite speciell och man kan inte ha ett vanligt lakan. Ett svart! Skitsnyggt! Det passar jättebra med hur min rum ska se ut. Grått, vitt, svart och en liten touch av blått. Älskar mina gardiner, dem är så otroligt fina!


Black/white

At home, alone

2011-04-03 20:54:36
Hinner inte göra ett långt inlägg. träffade Leila en stund och drog till flygis för att köpa godis. Har städat rummet och rensat min garderob, en anledning till att jag har varit lite off idag. Nu ska jag försöka bli klar med min musikredovisning. Hatar den just nu. Den suger! Bildlöst, kort inlägg men det får ni leva med.

Direktlänk till frågestunden


PUSS!

It gives me a choice

2011-04-03 14:55:39
Seg uppdatering, men igår hade jag inte så stor lust att blogga. Det blev trots allt bara ett inlägg.

Gårdagen spenderades med Moa och Katja. Vi var hemma hos mig och chillade. Vi snackade och åt god mat. Wok in my ♥ ! När dom drog hem kollade jag och min fina familj på film. Först 40 year old virgin och sedan tittade vi på fear. Lite hatkärlek till den filmen. Älskar början men slutet är sjukt läskigt/sorgligt. När man börjar misstänka att något är fel får man kalla kårar i hela kroppen.

Mark Wahlberg som spelar den manliga huvudrollen är två helt olika personer. I början är han den perfekta pojkvännen, nästan lite för perfekt. Och senare visar han sig vara en besatt psykopat. Värd att se i alla fall. Filmen får en att verligen tänka. Att en del killar inte är så perfekta som vi från början kanske tror.

nu ska jag vara en duktig flicka och städa mitt rum, sedan ska jag skriva klart min musikuppsats om Claude Debussy. Efter det ska jag plugga på lite annat och kanske ringa till Esma, känner att hon behöver muntras upp lite.


Bild på mig och Moa, från i fredags. Underbar kväll!

Ps. Glöm inte att ställa en fråga till frågestunden. Kärlek till dem som gör det! ♥

Just us girls.

2011-04-02 17:01:37







Amandas lamm! Så jävla gulligt!








Sauna

2011-04-01 22:25:09
Haha, tydligen är det engelska ordet för batsu sauna. Vi har iaf bastat nu och nu ska vi spela "spel" ;)
De andra ropar på mig så jag bloggar mer imorgon när jag vaknar, Moa sover nog hos mig. Puss! Hoppas ni har en bra fredagskväll, för det har jag!

At Amandas place

2011-04-01 20:27:28
Sitter i världens häftigaste stuga med sköna tjejer! Vi har precis ätit och nu ska vi ned till bastun och tända på den. Kanske drar ned dit med fyrhjulingen med släp.. Hehe.. Fan vad busigt! Och Emma pajjade strippstången.. Hahah
fail.. Lägger upp en video senare när amanda kör lite poledance ;)






Hahaha, fina bilder osv.
RSS 2.0