Sweet dreams

2011-05-29 13:22:13

Avicii - Sweet dreams

.

2011-05-28 21:31:10
Frustrerad är vad jag är just nu. Bloggar mer imorgon.

Överlägsen

2011-05-27 19:53:20
Hola! Idag har jag varit en flitig tjej. Jag har haft prov, matte, det gick väl helt ok! Sedan har jag varit på möte med balkomiten, nästa vecka ska det sista fixas! Det ska bli jättekul!

Efter plugget gick jag och Katja ned på stan för att fixa saker till balen, sjukt vad folk sponsrar! På tisdag ska jag och Katja ned på stan igen för att gå till dem 10 andra butikerna som vi ännu inte hade fått klartecken av. Så det finns fortfarande saker kvar att göra. Innan vi gick hem och åt tacos gick vi förbi hotellet och solade en halv timme.

Just nu är jag hemma hos Katja med Moa bredvid mig. Jag har inte så stor lust att gå ut, så vi ska busa lite för oss själva istället. Mysmys! Imorgon är det lördag, beroende på om jag åker till Fejan eller inte så får vi se vad som händer.

Sjukt snygga b-rudar!

Just today

2011-05-26 22:19:12
Gud jag är helt slut! Det ända jag har ätit idag är fil med müsli.. Det är allt! Klockan är liksom 10 och vi har inte ens ätit mat än!? Vad är det för dårhus jag bor i? Skämt åsido..

Vad har ni läsare gjort idag? Tell me!
Själv har jag varit över hos Esther som ska fixa mitt hår till balen som är om cirkus två veckor. Det kommer bli jättebra! Jag är verkligen nöjd! Så nu ska jag kolla på hårspännen som passar till klänningen.

Jag har också införskaffat löshår som kommer väl pass till balen. Mer säger jag inte, det måste ju finnas någon mystik kvar! ;)

Nu ska jag titta på lite assoccerarer, innan jag ska äta, som jag fortfarande inte har gjort. Sedan blir det en dejt med kudden. Hoppas ni har haft en bra dag!


I know i'm not perfect, but at the end of the day, who is?

2011-05-25 21:46:41

Bruno mars - Who is

tråkigt

2011-05-25 19:23:02
Fortfarande hemma, fortfarande bloggtorka som de flesta kanske har märkt. Har ingenting att skriva om direkt. Att vara hemma och vara sjuk är inte så intressant..

Det suger att vara sjuk under en längre period. Moa och Esma var på bio, men inte jag. För jag var hemma och hostade/snorade istället. Fan vad kul! Eller..?

Vill inte vara sjuk längre.. Imorgon lär det inte bli så mycket skola, men jag måste gå på en lektion. Jag har nämligen ett prov som jag måste göra, men jag kan inte hitta frågepapperet så jag kommer säkert inte få MVG på det provet, vilket jag måste ha för annars får jag inte det i slutbetyg. MVG alltså. Jobbigt.. Jaja nog om mina "problem" nu..

Det är nästan bara en vecka kvar till Diza flyttar hem till oss! Ni vet valpen som jag bloggade om för ett tag sedan? Vi har redan köpt det mesta som hon kan tänkas att behöva. Förutom en flytväst.. Men det ska vi fixa när hon väl kommer hit.

Eftersom att jag är sjuk orkar jag inte fixa mig vilket leder till att inga bilder kommer upp.. Jag avskyr bildlösa blogginlägg..

Stayed home

2011-05-23 20:27:42
Hejhej bloggen!

Stannade hemma idag, har blivit skit förkyld. Fast jag har bara mig själv att skylla. Vid den här tiden skulle jag egentligen titta på chuck, men jag har redan sett alla avsnitt för den här säsongen. Kan knappt vänta till säsong 5!

Jag har inte gjort något speciellt idag. Pluggat lite, sovit mycket m.m. Ätit nyttigt har jag gjort! Såg i tidningen för några dagar sedan att norrtälje tydligen är sämst i sthlms län på att äta frukt. Tycker att det är dags att ändra på det! Idag har jag ätit äpple, päron och banan. Gjorde en lätt fruktsallad med lite yougurt till.

Jag har inte fotat på ett bra tag nu, känner att kameran mest legat och dammat den här veckan. Ska försöka refresha bloggen lite med lite flashiga bilder, som Moa brukar säga. ;)

Nu ska jag läsa klart den så himla intressanta boken som jag har fått i uppgift av min svenska lärare.


Ska passa på att visa min topp som jag köpte för ett tag sedan, nu när det är lite varmare ute så är den helt perfekt!

Förkyld tillsammans med Moa

2011-05-22 16:28:45
Har inte bloggat på ett tag, som ni kanske har märkt. Ber om ursäkt för det! Jag har varit ganska busy i helgen. I fredags firade vi Amanda som fyllde 16 i tisdags! Vi träffade trevligt folk och dansade! Kroppen tog tyvärr lite stryk av det. Igår chillade vi hos Nathalie med grymt folk.
Just nu är jag hemma hos Moa och vi ska snart gå ut i solen. Skriver mer senare, i think. Puss!
Eftersom jag sitter vid Moas dator så lägger jag in en bild på mig och Esma.

Sunkissed hair

2011-05-19 22:04:35
När solen var framme i eftermiddags passade jag på att solbleka håret lite. Ett tips till er som tycker det är fint med solblekt hår.

Har du har några citroner (ung. 2-4 st beroende på hur långt ditt hår är) hemma eller en flaska med citronsaft som ingen behöver?

1. Pressa citronerna/häll citronsaften i en skål
2. Blanda ut saften med olivolja (vanlig olja funkar också)
3. Blanda väl.
4. Massera sedan in blandningen i hela håret och sätt dig i solen.

Jag kan inga exakta mått, det är bara att prova sig fram helt enkelt. Du bör sitta minst 30-50 min för att få resultat. Skölj sedan ut håret noga med schampoo och balsam. Om du är rädd att det ska slita på ditt hår kan du sova med olivolja i håret under natten, det bör det inte göra men man vet ju aldrig. Slita på håret alltså.

Svar på kommentar

2011-05-19 20:23:35
Anonym om DHW nu: det är bra klara, vi måste bara få ihop lite folk

Svar: Jadu, anonym. Det blir nog lite svårt för jag har ingen aning om vem du är eller vad du pratar om. Men du får gärna kommentera eller kontakta mig. Man blir ju lite nyfiken! Vad ska jga samla ihop folk till liksom? :)

DHW nu

2011-05-17 20:59:21
Moa våldtar min rygg just nu, hon liksom ligger ovanpå mig. Jag kan knappt andas, men det här går så bra så.

Fail av Moa.
Hon: Bokstavligt taget.. (istället för talat) HAHAHAHAHA!

Jaja, nu ska vi titta på DHW! C'ya!

RUBRIKFANHELVELTESKIT! LackarN..

2011-05-17 17:38:21
Hey bloggen! Tänkte bara skriva att jag lever. Är med Moa och vi ska snart gå ut. Just nu sitter vi i min säng och dunkar musik. Softsoft!

Jag gjorde matte nationella idag, det gick väl helt okej. Fattade inte en del menmen..
Efter skolan drog jag, Moa, Esma och Emilia ner på stan. Ska köpa en eller två bikini nästa vecka eller så, en blå och en vit. De är skitsnygga båda två så jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag i alla fall vara lite social med Moa. Puss!

Hello my beautiful world

2011-05-16 22:27:35
Har ont i huvudet och mår illa. Sådär lagom bra kombination.. Jaja, det finns alltid folk som har det värre än en själv.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Det regnade och självklart så ska man ha gjort valet att cykla till skolan, så jag fick cykla hem i regnet. När jag kom hem sov jag nån timme, tittade på how i met your mother och sedan minns jag inte riktigt vad jag har haft för mig. Måste vara pga av smällen i morse.. Klumpig som jag är..

Jaja, nu ska jag knapra på lite tabletter och sedan krypa ner i sängen. Mitt huvud kommer sprängas om jag sitter mer vid datorn!



Mitt hår har växt otroligt mycket! Kommer nog göra en "naturlig/egen" blondering så fort solen har bestämt sig för att komma tillbaka. Att använda ingrediensen som finns i köket är faktiskt miljövänligare och bättre för håret!

Under my umbrella.

2011-05-15 21:24:11
Hade tjejerna på middag i freags. Emma och Leila. Vi åt plankstek och efter det hyrde vi film på tv:n. Till det hade vi dip med grönsaker och godis! Tyvärr så var det något fel med boxern, så filmen hackade hela tiden. Istället satte vi på film via dvd:n, vilket var helt okej. Runt elva var vi helt slut! Kanske berodde det på att det var fredag den 13!? Maybe?

Jag och Leila följde Emma hem, det regnade men vi hade alla varsit paraply.. Stackars Leila som hade högklackat. Hon tog av sig dem efter ett tag och gick med strumpor på den blöta marken. Hahaha! Fast sen satte hon på sig skorna igen.


Leila, som förresten var skitsnygg i rött hår, och Emma!





Ni får nöja er med att bilden är sne, för annars är den inte lika stor som de andra bilderna och jag vänder på den.



Bjuder på den bilden! Körde på lockigt den kvällen, det var ett tag sen.

tjuvlyssnat.se

2011-05-13 13:47:30
Två tjejer ~18 sitter och relaxar i bubbelpoolen.
Tjej 1: Ska du ut på krogen i Rättvik på fredag?
Tjej 2: Nej, jag ska till Borlänge. Daniel Adams-Ray spelar ju på S2.
Tjej 1: Vem då?
Tjej 2: Ja men du vet! Han som sjunger: "Jag tog en kula för dig…"
Tjej 1: Va!? Har han kastrerat sig?

HAHAHAHAHAHAHAHA!

Här finns inga brustna hjärtan

2011-05-13 13:30:25
Hejhejhejhej osv..
Orkade inte blogga igår. Var i skolan som vanligt och sedan gick jag och Moa ned på stan för att köpa shorts till mig. Jag hittade ett par men helt plötsligt blev det svart inne på hm. Strömmen hade gått. Så vi fick lämna allt i kassan och gå ut. Sedan när vi kom in igen så hade någon bytt ut mina shorts mot en storlek större (?) Självklart skulle det vara dem sista i min storlek.. Toppen!

Det märkte jag förstås inte förrän jag kom ut.. Ska nog byta dem idag, eller imorgon..
Idag har vi studiedag, men vad jag vet så har vi inte fått några uppgifter, så det är soft!

Jag och Moa myste ned oss i min säng och tittade på en film istället för att gå ut. Vi åt godis och hade det mysigt!
Idag ska jag städa typ hela huset, ska nämligen ha gäster. Vi får väl se hur det går. Kan inte skriva så mycket mer här på bloggen, för det är en överraskning till dem som kommer.

Nu ska jag lyfta på röven och duscha håret. Moa försöker slå mitt rekord på quadrapo på hennes mobil, det går skitbra! *Host!*


i förrgårmorse (?) typ.

No

2011-05-11 20:52:37
Har egentligen varken tid eller ork att blogga, men nu gör jag det ändå! Har tre läxförhör, ett prov och beeptest imorgon. Kul? Verkligen!

Vi hade nationella i matematik idag, gick väl helt okej. Man måste ju hoppas på det bästa! Senare hade balkomitén möte om nians bal. Vi har stora idéer! Men kan inte avslöja något.

Jag fastnar inte på bild, så det blir ingen. Nu är jag riktigt deprimerad. Nu ska jag titta på Chuck och plugga. Heido!

No more!

2011-05-10 20:31:36
sista skolmaran är över! Aldrig mer! Det slutade med att jag fick en blåsa på vänsterfoten! Fan, vad ont det gör! Gå aldrig 7.8 (eller 8.7, don't remember) km i converse. Jag var både halt och fötterna brände. Ingen vacker syn kan jag tänka mig. Haha!







Det första jag gjorde när jag kom hem var att hoppa in i duschen och sen satt jag ute på baksidan en stund. Vädret idag var helt underbart! Snacka om sommar! Förutom att man typ dog under maran.. Nu ska jag plugga lite. Ciao!

GODNATT VÄRLDEN!

2011-05-09 23:18:25
-

Black and white

2011-05-09 18:36:19


Jag har massor att göra idag, ändå sitter jag här. För er skull antar jag ;) Haha! Jag ska städa rummet, plugga biologi, hemkunskap, svenska och säkert någonting mer. Rooooooooooligt! Kanske träffar Leila senare ikv, ska messa henne eller något. Sitter just nu och lyssnar på don't stop believin', gammal men bra låt! Fick en lite försenad present idag av min fina moster Inger och Janne. Ett armband från pandora! Meningen med det är att man kan sätta dit berlocker och göra det lite mer personligt. Än så länge är det tomt, men det är lika snyggt för det!


Soft!

2011-05-08 23:03:56
Lägger in bilder från dagen innan jag somnar. Leila var här idag. Vi hade det jättemysigt och hjälpte även till i trädgården. Alltid bra att tjäna en slant! ;)






Lite jord.


Imorgon är det skola igen som vanligt! Nu är jag i alla fall frisk. Senare imorgon ska jag träffa Leila igen, hon ska färga håret. Det kommer säkert bli skitsnyggt! På tisdag ska vi springa skolmaran, eller ja, springa och springa.. Får väl se hur det blir med det. Chansar att det kommer ta ca en timme att powerwalka/gå. Bilder kommer komma upp i alla fall!

Pressar min spotifylista!

2011-05-07 23:24:25
Refuse to sit down

Awesome day!

2011-05-07 22:13:34
Hejhej bloggen!
Idag har det varit full rulle hela dagen! Vaknade runt 10 imorse. Någon timme senare satt hela familjen i bilen på väg till haninge. Efter lite krångel var vi framme hos Carina som hade sju stycken übersöta cockerpoo valpar!

Vi hade verkligen tur, det fanns nämligen bara en kvar i kullen som fortfarande var till salu. Så om tre veckor flyttar "den" hit. Vi har fortfarande inte kommit på något namn till henne ännu. Mami och Lovisa vill att hon ska heta Iza (alla i kullen hade ett z i namnet, det vill dem behålla). Vi får se vad det blir. Ni får mer än gärna komma med namnförslag, med eller utan z i namnet ;)





Usch, så söt hon är! Vi får väl se vad jag hittar på imorgon. Rummet skulle verkligen behöva städas.. Hmm.. Äsch, heido!

TWILIGHT

2011-05-06 21:20:32
Twilight på tv för de som undrar. Just nu sitter vi i Julias rum och tittar, eftersom papi har envisat att han ska titta på hockey. Nu ska jag återgå till filmen. Imorgon händer det kanske saker i Haninge, men inget är säket. Därför skriver jag inet var jag ska hitta på där. Hihih :)
Nu ska jag återgå till filmen! Slänger in en bild som jag tog för 3 sekunder sedan.

Glad tjej med ny kamera

2011-05-05 21:47:32


Är hur glad som helst! Även fast halsen strular och näsan rinner. Fick en digitalkamera igår! Det ända jag önskade mig faktiskt. 14.1 mp är inte så dåligt. Det bästa är nästan att den är blå. En av mina favorit färger!



Den ser mer "skrik" blå i verligheten än vad den gör på bilden. Det känns verkligen hur bra som helst att ha en egen kamera igen. Min förra blev ju snodd på en fest. Jaja, nog om kameror för det här inlägget.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Stannade hemma idag pga min hals och grejer. Men har knarkat medicin så nu mår jag mycket bättre. Hostan är dock fortfarande kvar men den kan jag leva med. Får se om jag kommer till skolan imorgon. Haha, jag har varit i skolan varannan dag då, eller ja.. nästan i alla fall. I måndags hade vi studiedag, tisdag var det magen, onsdag var jag i skolan och idag är jag hemma. Lustigt.. Jag hoppas i alla fall att jag mår bättre imorgon så jag kan gå till skolan och sedan umgås med mina tjejer och några till. Vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag krypa ned i sängen. Sov gott allihopa!

B-day tomorrow!

2011-05-03 22:52:57
Jag har märkt nu att jag gör oftast bara ett inlägg varje dag. Ska försöka bättre mig. Har inte haft orken att fota något och jag hatar bildlösa inlägg (även fast det händer att det kommer upp då och då). Idag har jag varit hemma, magen strulade och tabletterna jag tar hjälper inte mycket. Om två månader får vi väl se resultat.

Just nu hjälper de i alla fall ingenting. Jag mår illa av dem och jag är fortfarande lika trött. Toppenbra, verkligen!

Imorgon fyller jag år! 16 barre förfan! Mami och jag var och handlade till middagen imorgon. Vi beställde även en tårta. Jag ♥ Choklad..

Nu måste jag krypa ned i sängen om jag ska orka gå upp imorgon. Det lär ju bli ännu tidigare, fast man måste ju se det positvt! Jag får frukost på sängen, presenter, pengar.. Mer positivt än negativt i alla fall.

Slänger in en bild på mig när vi tjejer var hon Amanda och partade! Fan vad kul vi hade! Och med det säger jag godnatt!

Sooooooooova

2011-05-02 23:09:57
Måste tvinga ögonlocket att blunda i natt.. Får väl se hur det går med det. Skit seg dag förresten. Vaknade runt 8 tiden av syster och mami som skulle till tandläkaren. Somnade om direkt och vaknade inte förrän en och en halv timme senare.

Sen har väl dagen bara gått.. Har spelat lite spel med syster min och suttit lite i solen. Imorgon ska jag träffa Amanda, fan vad längesen det var! Får se vad vi hittar på.

Julia lånade min dator och ritade detta.. Hahahaha, jätte fin, Julia.. :)

Valborg

2011-05-01 23:14:45
Tog inte alls många bilder igår och de få jag tog var det inte så bra kvalité på. Vi började hos Moa. Vi åt god mat och sedan fick vi tårta som Moa och Esma hade bakat själva. Alla stod upp och sjöng för mig. Det var en bra valborg i alla fall. Även fast det var sjukt kallt!

























Bra bilder osv.. Var nog lite upptagen med att vara social och att frysa antar jag. Imorgon har vi studiedag, vilket betyder ingen skolan imorgon. Nu ska jag ringa Esma och sedan ska jag sova. ha det bäst!
RSS 2.0