BLOGGPAUS

2011-07-29 18:20:29
Tar en bloggpaus. Uppdateringen har verkligen varit på botten de senaste dagarna. Kommer förmodligen börja blogga mer när jag kommer hem. När det blir får vi väl se..

Har inte mycket att skriva om, dessutom är jag inte på humör för att blogga..

Bad people

2011-07-26 21:40:46
Well, hello there! Idag har jag och Moa paddlat kajak. Senare drog vi till krogen för att hämta upp Esma. Nu ska vi titta på film, eller ah, så fort den har laddat klart.
Just det! Ang. mobil, så får jag vänta en månad tills den nya xperian kommer ut.
En sak till. inom kort kommer det komma upp en ny design. Ska bara få bilderna av Esma som vi tog häromdagen :)

I'm out!

2011-07-25 17:34:13
Åkte och lämnade Esma för sådär två timmar sedan. Förhoppningsvis kommer hon ut snart igen.

Snart ska jag, Moa och Lovisa bege oss till stora bryggan för att meta, snacka skit och bara njuta av stillheten. Får väl se om vi överhuvudtaget får någon fisk. Igår fick vi upp 5 st abborrar! Själv drog jag inte upp en enda..

Moa och Lovisa har gjort den motbjudande uppgiften, gräva upp mask. Nu väntar dem på mig, så jag ska nog stänga av datorn nu.

Somethimes..

2011-07-24 21:48:02
Har inte blggat på tre dagar. Det har varit som en oförberedd bloggpaus.

Hursomhelst så är jag tillbaka nu och bilder kommer upp om en stund. Har varit nere vid stranden och tagit massa bilder. Det blåste som bara den, och vågorna var inte små heller. Jag och Moa badade lite spontant. Vågorna sköljde bort oss, haha!
Berättar mer om dagen senare! nu vet ni i alla fall att jag inte har glömt er! :)
2009, saknar dig bestis! ♥

Don't you?

2011-07-21 21:24:31
Sitter i ett ensamt hus och väntar på att madre ska komma hem. Har inte ätit middag än, det suger verklige i min mage, haha!
Hursomhelst, Idag kan jag väl inte påstå att jag har gjort något speciellt. Åkte hem ifrån Fejan, sovit, snackat med Moa osv.. Ska över till Esma när jag har ätit i alla fall. Tjejkväll! Ska bli så otroligt skönt att träffa dem och snacka med dem igen!
Slänger upp en video på Diza när hon leker med sin boll. I mitten av filmen hör man henne morra, haha! Det är min tiger det!

Dagens

2011-07-20 21:38:51
Blus - H&M // Jeans shorts (avklippta) - Team Sportia // Skärp (syns ej på bild) - H&M

Brownhead

2011-07-20 16:17:54
Idag har jag lovat mig själv att vara en flitig bloggare! Har varit en snäll stora syster idag tycker jag. Färgade Julias hår nämligen. Ska skölja ur det om en liten stund.
Bild tagen nyss.

Old stuff

2011-07-19 19:02:06
Har ni någonsin lyssnat på låtar som ni pressade för sådär två-tre år sedan? Har en spotify-lista med bara "gamla" låtar. Lyssnar igenom den nu. Haha, sjukt bra låtar ändå!
Kelly Clarkson – Behind These Hazel Eyes
Sandi Thom – I Wish I Was A Punk Rocker (With Flowers In My Hair)
Aerosmith – I Don't Want To Miss A Thing
Fergie – Big Girls Don't Cry (Personal)
Chris Brown – With You
Drar upp några låtar från min lista. Enjoy!

We run the world!

2011-07-18 13:21:25
Ni måste ju ha sett den här videon där Beyoncé sjunger live på BillBoard awards! Skit bra liveperformance!

Måndag, 18 juil

2011-07-18 13:10:37
Tja bloggen! Sitter här och funderar på hur jag ska få tag på Esma, har ju ingen mobil. Facebook dampar som jag vet inte vad..
Strax ska jag gå ner på stan för att lämna in kameran på lagning. Sedan ska jag också kolla efter en mobil, även fast jag har bestämt mig, typ.. Ska också gå några ärenden åt mamma min. Hörs senare!

trouble

2011-07-17 21:49:37
Sitter i ett mörkbelyst vardagsrum med mamma min och tittar på film. Egentligen hade jag planerat att dra ut, men jag hoppas nog över det. Lite kvalitetstid med madre blir nog ett toppenkväll ändå!
Har tittat runt på internet efter en ny mobil. Funtar på dessa två:
Sony Ericsson vivaz pro u8i                                                  HTC desire z

Vilken borde jag välja?!

Mobil?

2011-07-17 17:07:37
Kan inte riktigt bestämma mig för vilken mobil jag vill ha. Elgiganten hade inte alls stort utbud på mobilen dessvärre.. Någon som har ett tips på en bra mobil? Helst android utan touch! Ska kolla på deras hemsida (elgiganten alltså) om det finns större utbud där.

Att kameran inte funkar kommer det vara begränsat med bilder. Om jag inte lånar papis kamera, som han aldrig använder. Vi får se. För en blogg utan bilder är ju inte så himla intressant att läsa, från mitt perspektiv såklart!

Home sweet home

2011-07-17 12:09:06
Det blev ändrade planer, så hela familjen packade och åkte igår eftermiddag. Vi var hemma runt sju tiden. Jag drog till Esma lite senare och hade hur kul som helst! Även om det inte blev riktigt som vi hade planerat. Man får helst enkelt göra det bästa av situationen.

Igårkväll när jag skulle cykla hem, så åkte mobilen ur fickan. Det komiska i det hela är att skärmen pajade helt, men allt annat funkar. Lite jobbigt då man har touch, men helt plötsligt ringde den. Jag var lite chockad först att den ringde. Hela skärmen var liksom svart.
Nu ska jag göra mig i ordning. Jag och papi ska åka och kolla på en ny mobil. Vill helst ha en android, men samtidigt vill jag inte ha touch.. Har tröttnat på det son fan!
Den gamla ↓
Kameran har ju också gått sönder. Kuuuuuuuuul!

Satans Internet!

2011-07-16 15:14:41
Det måste ha varit min turdag igår. Varken internet eller min kamera fungerade igår! Har knappt tagit några bilder då jag är ute på landet. Jag går för det mesta runt i myskläder, uppsatt hår och inget smink. Väldigt snygg sådär.
Hursomhelst, nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha upp mig. Har legat i sängen i nästan två dagar och ätit smärtstillande. jäkla mage! Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv. Vi får väl se vad dagen har att bjuda på. En sak är säker, det är inte vackert väder i alla fall.
Nu fungerar i alla fall min kamera. Det var något som var fel med linsen. Men papi fixade den. ♥
Saknar er någon så enormt! ♥

Sommarland

2011-07-14 22:46:52
Förlåt för skitkass uppdatering, men internet har inte funkat här ute på landet. Hemma hade jag ingen tid att blogga heller. Men nu börjar jag blogga som vanligt igen. Just sitter vi hemma hos Maria och lyssnar på musik, snart ska vi spela spel. Mys!

Tidigare idag åkte vi till granhamn för att bada. Fan vad härligt det är där. Utomlandsfeeling! Vit sand och varmt i vattnet!



Work it!

2011-07-12 16:52:55
Har nästan packat klart allting. Om sådär en kvart åker vi från ön. Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag åker. Tar med mig datorn så jag kommer kunna blogga när jag kommer hem!
Känner mig inte så himla fin just nu, nyduschad och grejer, så tyvärr blir det ingen bild. Bildbomb kommer väl upp imorgon ang. bion.

Don't forget to vote on my dress

2011-07-12 12:58:26
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

It's about the choice we make

2011-07-12 12:52:55
Hej alla fina bloggläsare! Hur mår ni? Haha! Själv sitter man fast på en ö med dåligt väder. Men idag åker jag hem! Ska försöka komma hem så tidigt jag bara kan, då kanska man kan svänga förbi Moa.. Jaja, vi får se hur det blir med det. Resten av min s.k. familj har bestämt sig för att åka och bada. Själv stannar jag nog hemma.
Skönt med lite ensamtid. Kanske tittar på nån film eller något. Innan dess ska jag i alla fall ut och på en joggingtur. Någon måste ju hämta tidningen, så jag tar ett extra varv. Mys!

The best thing I never had

2011-07-11 23:47:25
Fy satan vad kallt det var i vattnet! Men hoppa i, det gjorde jag! *Stolt* Nej inte alls..

Nu ska jag och Lovisa titta på film, Red Riding Hood. Någon som har sett den? Isf, vad tycker ni om den? Personligen tycker jag att den är spännande och lite smått läskig. Haha! Men det beror på att första gången som jag tittade på den satt jag i mörkret helt själv med lurar. Sen när någonting hände ryckte jag alltid till och vände mig om. Haha, rädd för vargen?
Strawberries (Jordgubbar, för de som inte vet.. Skämt åsido)

Imorgon åker vi hem för att titta på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 i 3D(!!) Vet inte riktigt vilken tid vi åker dock. Men det löser sig.

Jump in!

2011-07-11 18:18:22
Nu ska jag sätta på mig bikinin och dra ner till bryggan och bada. Det lär ju vara kallt som tusan, men när man väl har hoppat i brukar det oftast kännas varmare. Man får väl lura hjärnan eller något. Blunda och låtsas att du är i Spanien eller något liknande. Hehe!

En annan sak man kan göra är att bli iknuffad i vattnet. Sjukt jag vet, men då går allt så snabbt så då hinner man inte tänka. Fast det är inte alls roligt att bli iknuffad när man absolut inte vill.
Letar efter en ny bikini, konstigt nog så är min bikini lite för liten. Den måste ha krympt eller något..
Vet nån av er kära läsare en bra hemsida med snygga bikinis(ar, har ingen aning hur det blir i plural..)?
Gärna bandeau!
Snygg!

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART TWO

2011-07-11 16:24:00
Tisdag 23:59 kommer jag befinna min i en biosalong med fyra andra tjejer och se den sista Harry Potter filmen! Det pirrar lite smått i magen när jag tänker på det. Kan inte direkt säga att jag är ett Harry Potter-fan. Men jag tycker filmerna är oerhört bra!

Well hello my beautiful world!

2011-07-11 12:26:27
Godmorgon! Solen är spårlöst borta! Är det något som har sett den (hittelön!)? Skämt åsido.
Tyvärr blev det ingen båttur, mami och papi har åkt in för att handla och för att hämta secret stuff till syster min. Tror inte att hon vill att jag ska skriva ut vad det är i bloggen, så jag struntar i det. ;)
Tyvärr så¨går det inte att ladda upp nya bilder.. Vet inte riktigt varför, så förtillfället får ni inga nya bilder.

Inlägget som skulle läggas in igår..

2011-07-10 23:43:00
Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon ska vi iväg med båten och bada, how awesome?
Tidigare idag var jag över till Moa och tittade på film med henne. Sen kom Esma och vi snackade lite innan jag drog hem. Skönt att säga hejdå till mina flickor. Moster och hennes man hade redan kommit hem till oss (hon och hennes man skulle med till Fejan, har glömt att nämna det i bloggen). Hursomhelst så sitter jag i mitt rum. Vi har precis ätit "nattmat" Sallad, ost, räkor och bröd. Mumma!
Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon ska vi iväg med båten och bada, how awesome?
Tidigare idag var jag över till Moa och tittade på film med henne. Sen kom Esma och vi snackade lite innan jag drog hem. Skönt att säga hejdå till mina flickor. Moster och hennes man hade redan kommit hem till oss (hon och hennes man skulle med till Fejan, har glömt att nämna det i bloggen). Hursomhelst så sitter jag i mitt rum. Vi har precis ätit "nattmat" Sallad, ost, räkor och bröd. Mumma!

Moas Awesome tält!

2011-07-10 23:40:23

SUMMERFEELING

2011-07-10 15:11:50


Nu ska jag och mamma cykla till affären och handla lite mat. Sen ska jag

• Packa
• Sminka mig
• Träffa Moa

Innan jag åker ut till landet. Skriver mer när jag kommer hem. Bråttom, bråttom, bråttom!

Malmen

2011-07-08 13:37:58
Igår åkte jag, Esma, Moa och hennes mamma till malmen och badade. Dock tyckte Esma att det var kallt så hon stannade kvar på land.



Egentligen skulle jag med gänget och tälta vid gillfjärden, men det blev inte så. Istället ska jag ta det lugnt, vara hundvakt osv. Nu ska jag ut och steka i solen.

Bus!

2011-07-07 09:38:57




Söt hund som leker med strumpor hellre än sina egna leksaker..

Godmorgon!

2011-07-07 09:36:13
Äntligen skiner solen strålar på himlen! Åh vad lycklig jag blir! Så fort jag har bloggat färdigt ska jag äta frukost ute! Mys!


Ful..

Hemfärd

2011-07-06 21:01:29
Nu ska jag sätta igång att packa! Det lär gå ganska fort. Sedan ska jag hinna med att tvätta håret innan vi åker. Lär komma hem ganska sent, men bättre sent än aldrig. Right? ;)

Åh vad jag har saknat tjejerna! Ska bli skönt att träffa dem!
Måste även hem för att reda ut en hel del. Men det kommer bli så bra så!

Är hemma runt elva tiden. Får se om jag drar ut då överhuvudtaget, eller om jag stannar hemma.

Jag har verkligen inga bilder på datorn.. Seeegt! Bäst att jag börjar packa. Puss!

All I wanna see is a sky full of lighters

2011-07-06 12:14:57


And let it be known that from this day forward
I wanna just say thanks
Cause your hate is what gave me the strength

~
A sky full of lighters

SATANS GETINGAR!

2011-07-05 20:55:37
Var ute och gick med Diza. Jag hörde att pappa hade kommit tillbaka med den nya kajaken, så jag gick ner till viken för att titta på den. Bakom vår lilla stuga har vi ett bord, ni vet, ett sånt där med bänkar på. Hursomhelst, Jag tänkte att jag skulle sätta mig där för att vänta tills papi hade pratat klart i telefon. Det skulle jag inte ha gjort. Från ingenstans (eller aa, kanske boet som jag inte såg) kom det getingar från alla håll. Så nu sitter jag här med alvedon utsmetad i halvan pannan. Najs!?


Fräsh bild, tell me about it!

Slarvat ihop något!

2011-07-05 15:41:16
Nu design, tryck F5 för att se.

Just another outfit

2011-07-05 14:17:08

Flummbild


Linne - Monki // khaki shorts - ? // Skärp - Esmas

At landet.

2011-07-05 01:33:29
Nu har papi fixat internet här! Toppen! Tänkte passa på att skriva ett natt-inlägg innan jag kryper ner under täcket. Hoppas ni har haft en bra helg allihopa! Har tyvärr inga bilder att ladda upp för tillfället, kameraväskan har sprungit bort. Den kanske kommer tillbaka imorgon, vi får se.

Får se om det blir någon tältning i helgen, har för mig att det skulle bli ganska skitit väder.. Aja, man får hoppas på det bästa! Gud vad jag tjatar om vädret. Haha! Bra samtalsämne liksom..

Jaja, nu ska jag sova!


Bjuder på denna enormt gamla bild!

How to save a life

2011-07-04 18:34:43
Förlåt för skitkass uppdatering.Har varit lite off de senaste dagarna. Hur som helst, vädret är skit och om sådär en timme drar jag ut till Fejan igen. Hoppas på bättre väder! Ska återgå till min packning, tänkte bara skriva att jag lever och mår bra!

Gårdagen kan jag knappast klaga på! Moa, du är så busig! ;)
Det var verkligen länge sen jag hade så kul!



Ska verkligen uppdatera när jag kommer fram! min uppdatering behöver verkligen bättras!
RSS 2.0