Jag mår bra

2011-11-26 16:03:44
Har ätit en sen lunch med min familj, proppmätt tjej här! Nu har jag planerat in lite plugg innan jag åker till Esma för att sedan spendera min kväll hos Mickis med andra fina människor. Vi ska äta middag och sedan blir det väl pyramiden som gäller.

Jag kanske hinner med att titta på min nya drog - Degrassi: The next generation. Den går på MTV. Dock har jag redan sett säsong 8-11 så jag har börjat om från säsong 1. Just nu ligger jag på säsong 2. Beroende? Svar ja!

Just det! Ny design kommer nog upp inom kort! Kanske redan idag. We'll see about that.

Har suttit och tittat på dekoration också! Jag blir så sjukt exalterad, don't get me wrong! Jag fullkomligt älskar att titta på ellos "hem" och jotex.se. Även indiska har en hemsida med grymt snygga saker!
Här är några bilder på lite saker som jag har tittat på. Långt ifrån allt, det skulle bli för många bilder!

New things - rings

2011-11-25 22:21:44
Tänkte visa er ett par grymt snygga ringar. Dock tog jag bilderna med min systers xperia, så kvaliteten är inte på topp. Men det är mitt humör!
JC - 40 :-/styck

Nyskapande

2011-11-25 14:07:18
Jag kan väl knappast påstå att jag har varit i närheten av aktiv de senaste månaderna. Men med en ny design, ny header och med ett nytt blogghumör bör nog uppdateringen öka någorlunda.

Just nu sitter jag med Lisa och skriver på våra uppsatser om olika länder i Afrika. Jag själv har valt Namibia. Ett av Afrikas nyare länder. Hursomhelst, inte så intressant kanske.

Det är helg snart! Moster och hennes man kommer på besök från värmland. Länge sedan man var där. Annars då? Jag vet ännu inte var helgen har att erbjuda.. Men helt ärligt så ska jag nog bara ta det lugnt. Läsa en bok eller två. Ta igen lite plugg eller bara njuta av att vara ledig. Skolan tar verkligen upp mycket tid..


Slänger in en gammal bild innan jag ska fortsätta med min uppsats. C'ya!
RSS 2.0