facebook

2011-10-19 21:03:04
Sitter och livechattar med esma på facebook, de har fixat en ny applikation där man kan ha videosamtal. Haha! Så kul!

Skolan idag har väl gått rätt fort egentligen. Vi hade typ två lektioner. Slutade ändå typ vid halv fyra, jaja. Att ha håltimme hela förmiddagen suger ibland. Eftersom mami har sina tjejer över ska jag passa på att gå neroch sno en macka eller två, galet hungrig alltså! Har inga direkta bilder att lägga ut på bloggen just nu, men gör det vid ett senare tillfälle.

youcam

2011-10-13 17:56:42
Sitter i Esmas kök och för tillfället är jag hennes matematiklärare. Grymt bra om jag får säga det själv! Hursomhelst, jag slutade 14.20 vilket är veckans höjdpunkt (bortsett från helgen). Imorgon är det äntligen fredag(!!!) Vad ska ni hitta på denna helg?

Jag själv ska äta middag med mina fina flickor! Sedan tvingas jag ut till landet för svampplockning eller dylikt. Men vi frå se hur det blir. Vill ju helst träffa mina vänner denna helg. Skolan tar ju upp nästan all min tid.


Just another day in life

2011-10-11 12:57:05
Mår skit just nu, men jag försäker förbi se det. Imorgon måste jag till skolan, om jag så ska dö på kuppen. Skämt åsido. Imorgon ska vi redovisa olika epoker, min grupp har antiken. Så just nu läser jag igenom min del.
Oldie..
RSS 2.0