Goodnight

2011-12-28 00:55:53
Har helt glömt bort att blogga! Åkte till huvudstaden med tjejerna för att inhandla lite från mellandags rean. Fick med mig hem både tröja, halsduk och BH:ar. Visar imorgon för nu ska jag sova! Puss!

Ny header, tryck F5

2011-12-26 14:54:47
-

Duschen

2011-12-26 13:30:59
Vaknade runt 11 tiden, men har inte gjort något vettigt än. Förutom att ha ätit frukost. Jag ska snart hoppa in i duschen, jag väntar bara på att badrummet ska bli ledigt. Vad jag ska göra idag vet jag inte än. Jag ska höra ifall Moa har kommit hem ännu, eller så slår jag en pling till Esma.. Vi får se..

Som lovat

2011-12-25 18:23:42
Några saker som jag fick i julklapp av min fina familj. Går från vänster till höger uppifrån. Som ni ser datorn som står på ett laptopbord (?), Armband (påse), En grön (!!!!!!) liten stekpanna, almanacka, nagellack, bodylotion & body wash, Easy curl locktång, nagelset, Drömmen förde dej vilse av Anna Jansson, hårinpackning och ansiktsmasker. Resten fick inte plats på bild.
Hur snygg är den inte alltså!! Haha, fick den av mamma mest på skämt, men den kommer att användas flitigt!
Min nya kärlek! <3
En kappa med pälskrage och en tunika/klänning/eller jag vet inte../skitsamma ni ser vad det är!
My beloved Rolling Stones T-shirt!

Fick lite andra saker också men jag orkar inte sitta och fota mer. deal with it! C'ya

HAPPY HOLIDAYS

2011-12-25 14:06:45
Ett lite sent "God Jul" inlägg kanske, men bättre sent än aldrig. Right?
Hoppas alla har haft en fin jul! För min del har den varit jätte bra! Dock måste jag säga att det inte var riktigt samma sak utan snö, men man får göra det bästa av situationen. Hursomhelst, sitter vid min nya dator nu. Hade inte bett om en ny, men min gamla var ju helt förstörd.. hehe.. 

Så deetta kommer bli min jobbdator kan man väl säga.. Min andra kommer jag använda till spel eller något liknande.

Förutom datorn fick jag även kläder, locktång, hud/hårvårdsprodukter, smycken, en väska som jag är kär i och lite andra saker. Kan slänga in en bild lite senare.

Stuck in the past

2011-12-14 10:39:29
Usch! Deppmode här! Kan fortfarande inte fatta att jag varit så dum! Så elak. Det har nästan gått ett år. När jag tänker tillbaka känner jag inte ens igen mig själv. Jaja, det här ska inte bli ett deppinlägg. Nya tag! Jag kan inte förändra det förflutna så jag kan lika gärna gå vidare. Om det bara vore så enkelt..

Jag är just nu i skolan. Håltimme i flera timmar här! Så jag passar på att skriva på min historia uppgift. Har ganska mycket nu den sista veckan innan lovet. Men det är bara att bita i det sura äpplen och sätta fart. Hursomhelst, jag vet att jag är en dålig bloggare, men jag har mina anledningar.

Efter skolan ska jag ner på stan för att lämna in mina skor på lagning. Jag ska även passa på att köpa lite fler julklappar. Nu är jag snart färdig. Det är ju julafton om bara tio dagar! Det är sjukt vad tiden går undan när man egentligen inte har någon tiduppfattning.

Nu ska jag väl återgå till mitt skrivande, jag ska försöka uppdatera så gott jag kan. Nu när jag har en ny mobil så kommer det väl upp lite nyare bilder osv.. Kanske ett till videoinlägg t.o.m. hehehe.. Men just nu får ni nöja er med en bild jag har på datorn i skolan.

Så jävla sant!

Otroligt uttråkad en fredagskväll som denna.

2011-12-09 23:13:24
Tänkte lägga upp en video från tidigare idag när jag gosar/leker med min hund Diza.
Dettta är mitt första videoinlägg, so be gentle!

You're ugly, but I couldn't care less.

2011-12-09 22:18:46
Det blir ingen Idolfinal för min del. Hade planerat min kväll hos Esma med alla tjejer, men saker kom ivägen. Istället är jag begravd i uppsatser.. Så dumt att skjuta upp saker in i det sista! Ett tips från mig för er som snart börjar på gymnasium, ta tag i sakerna direkt!

Så just nu sitter jag i sngen med min fina Diza och myser. Vi har både chips och collegeblock, skämt åsido..

RSS 2.0