WHITE

2011-06-30 15:51:45
Har legat och solat på baksidan. nu ska jag ner på stan och köpa en bikini överdel sedan bär det av hem till Esma. Hörs sen!

Gröna Lund del 2

2011-06-30 13:34:47






Dag 4 - Min dag

2011-06-29 15:11:14
Jag vaknade runt 7 tiden på morgonen av att mami och papi var vakna. Jag somnade om och vaknade igen runt halv 10. Jag gick ut med hunden och sedan har jag legat på baksidan i solen. Åt "lunch" för ett tag sedan. Yougurt med müsli. Idag kommer Moa hit för att hämta sin cykel, får sae hur länge hon stannar. Det har väl varit min dag än så länge. Egentligen borde jag kanske skriva detta inlägg när hela dagen har gått, men skitsamma!

Gröna Lund del 1

2011-06-29 14:49:43










Har tråkigt, rösta på min klänning!

2011-06-29 14:14:25
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Nelly har en tävling där man  får skapa en klänning och sedan kan man vinna bl.a. en resa för två till ett exotiskt land. Hade tråkigt så jag gjorde ett lätt sommarklänning.

MIDSOMMAR

2011-06-25 14:48:01
Ligger i Moas säng och myser lite med henne, hehe.. Vi har inte haft ork att gå upp ännu. Igår spenderades midsommar på Gröna Lund och sedan fortsatte vi hemma hos Esma. Dock var det bara jag och Moa som åkte in till Stockholm, vilket var väldigt synd. Allt blev väl inte som vi hade planerat,menmen vi hade skit kul ändå!
Tagna från esmas blogg, checka in den här
Lägger upp mina egna bilder senare (Moas dator har damp). Hoppas ni hade en trevlig midsommar!

Dag 3 - Vad är kärlek?

2011-06-23 20:22:10
Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika från person till person. För många innebär kärlek det de känner för en annan person, djur eller något som de har upplevt.

Kärlek kan vara det du lever för, det viktigaste i ditt liv.

Om man inte vet vad kärlek är, varför vill man då ha det? Alla VILL ha det, så är det bara. Kanske för att det ger oss hopp, tro och lycka. Det är så man föreställer sig kärlek. Självklart är det inte alltid så eftersom det finns både olycklig och brusten kärlek. Då känns det verkligen inte som att kärleken gör livet så mycket bättre, snarare tvärtom.

Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet." Läste det på en hemsida, det stämmer i de flesta punkter.

Kärlek för mig är så mycket mer än vad jag känner för vissa personer. Kärlek är vänner, familj, lycka, att trivas med sig själv. Må bra och få andra i din omgivning att må bra.

Kärlek är respekt och tillit. Förtroende och ansvar. Speciellt inom en relation mellan två personer. Ett förhållande byggt på respekt och tillit är ett starkt förhållande.

Det finns många förutfattade meningar om vad kärlek är och vem man kan bli kär i. Men i praktiken har kärleken inga gränser. Man kan bli kär i någon som är äldre eller yngre, man kan bli kär i någon av samma eller motsatt kön och man kan bli kär i någon som är lik eller olik sig själv.

Det är en tunn linje mellan kärlek och hat. Efter som det är "lättare" att såra någon som man vet kommer komma tillbaka, just för att man älskar varandra.


Strawberries

2011-06-22 00:17:48
Har precis tittat på film, Summer Catch.

Tidigare idag så var Moa och Esma här. Vi gjorde pannkakor och köpte jordgubbar.

Bild lånad från Esmas blogg.

Ska nog krypa i säng snart. Imorgon ska det städas i mitt rum. Ska rensa och slänga. Får väl se hur det går..

Dag 2 - Meningen med mitt blogg namn.

2011-06-21 16:02:16
Anledningen till mitt blogg namn är ganska självklart. Det mitt namn. Kanske lite fantasilöst men det är lätt att komma ihåg.

Dag 1 - Presentera mig själv.

2011-06-20 17:31:13
Som de flesta redan vet så heter jag Klara, mitt fullständiga namn är Klara Felicia Söderman Olsson. Jag använder dock inte Olsson. Jag är 16 fyllda år och börjar första året på gymnasiet efter sommaren. Alltså har jag precis slutat 9:an.

Till vardags är jag en glad sprallig tjej som oftast är munter och glad. Jag tycker det är så onödigt att gå runt och bära på så mycket hat helt i onödan. Därför brukar jag inte bry mig så mycket om allt hat på internet m.m. Var glad istället! Jag är väldigt sällan arg faktiskt. Självklart kan jag vara seriös men som sagt, jag är mycket sällan arg. Såklart att det händer men det är inte alls ofta.

Mina vänner skulle nog beskriva mig som väldigt långsam och seg. Haha! Jag föredrar bara inte att stressa. Man mår så mycket bättre av att inte stressa. Dessutom är det inte bra för mig att stressa. Jag har en såkallad stressmage. Jag har även haft magsår som är väldigt ovanligt för min ålder. Jag kan inte säga hur många sjukhusbesök eller hur många olika sorters tabletter och dieter som jag varit tvungen att genomgå. För er som inte vet så har jag även genomgått tre-fyra gastroskopier.

Utseendemässigt så finns det väl inget direkt som sticker ut. Blond, blåögd, ljus hy. Jag är ganska kort för de som inte visste det. Ca 161.5 cm kanske. Jag har alltid varit "den lilla tjejen", enligt mina egna uppfattningar. Ser inget fel med det, jag menar, det finns inget jag kan göra. Så det bekymrar mig inte ett dugg. Lite tråkigt bara att man blir sett på det sättet istället för att man lär känna mig och ser hur jag egentligen är.



Jag ser mig själv som en ganska öppen tjej som finns för att lyssna. Jag är nog mer en lyssnare än en pratare. Men jag är inte den tysta typen. Jag har heller inga direkta fördomar om folk, förutom att jag inte gillar människor som har det. Fördomar alltså.

Citerar Eminem:
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that.

Jag bor i den lilla staden Norrtälje som ligger ca 50-60 minuter ifrån vår huvudstad. Jag har bott här sedan 11 år tillbaka. Innan bodde jag i Göteborg. Jag har inte så många minne därifrån med tanke på att jag var rätt liten när vi bodde där. Men jag kommer ihåg vissa saker. Hur lägenheten såg ut, gården vi bodde på, några som jag umgicks med då m.m.

Jag lever ett ganska socialt liv och min familj och vänner har en stor del av mitt liv. Jag har ingen direkt hobby. Jag går heller inte på någon sport, jag tröttnar så lätt. Jag har svårt för att gå upp i vikt så jag känner inte att jag behöva träna så. Men jag motionerar såklart. Jag tar promenader och joggingturer då och då. Annars är jag väl ute och leker med min valp Diza.



Vad mer finns det som ni vill veta? Kommentera om ni har några frågor eller om det var något i detta inlägg som ni tyckte saknades.

För mer uppdatering!

2011-06-19 21:40:11
Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Meningen med mitt blogg namn.
Dag 3 - Vad är kärlek?
Dag 4 - Min dag.
Dag 5 - En sak jag älskar i min garderob.
Dag 6 - Det här åt jag idag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 - I min necesär
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Hur många sms finns det i din inkorg? Och vem har du fått mest av?
Dag 12 -
I min handväska.
Dag 13 -
Låtar jag kan lyssna på om och om igen.
Dag 14 -
En hemlighet.
Dag 15 -
Mina drömmar.
Dag 16 -
Det här är jag beroende av.
Dag 17 -
Mitt favoritminne.
Dag 18 -
Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt.
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag och varför.
Dag 21 -
Ett annat ögonblick.
Dag 22 -
Det här upprör mig.
Dag 23 -
Det här får mig att må bättre.
Dag 24 -
Det här får mig att gråta.
Dag 25 -
Något jag brukar bära på armen.
Dag 26 -
Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg.
Dag 28 -
Det här saknar jag.
Dag 29 -
En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 -
Ett sista ögonblick.

Rye Rye - Never Will Be Mine ft. Robyn

2011-06-19 21:17:57

"Hey! What's up?" - The sky.

2011-06-15 18:30:56
Fan vilket dåligt väder det ska vara då! Jag och Moa somnade sent i min säng. Vi somnade till denna film.

Skitbra film faktiskt, även om jag inte brukar titta på sådana typer av filmer! Jag och Moa har väl mest chillat idag pga vädret. Men nu verkar det som om det spricker upp lite på himlen. Gårdagen tillbringades hemma hos Moa med Esma, Natha och Moa herself.

Får väl helt enkelt se vad resten av dagen har att bjuda på. Det ska tydligen regna en vecka framöver. Fan vad deppigt!

Balkonghäng

2011-06-13 20:28:35
Sitter på Katjas balkong och chillar med henne och Moa. Tänkte bara skriva att jag lever och att jag nu är frisk! Snuvan sitter fortfarande i, men jag överlever. Har väl inte så mycket mer att skriva.. Har varit mest med Diza hela förmiddagen.


Bild från i höstas.

Bad update.

2011-06-12 20:27:31
Som grädden på moset så har jag gått och blivit jätte sjuk. Hög feber, hosta, snuva, yrsel, dålig aptit m.m. Därav min dåliga update. Igår låg jag mest och sov. Bra invigning på sommaren måste jag säga! Jag mår i alla fall mycket bättre än igår.

Nu när jag är sjuk så finns det inte mycket att skriva om. Jag ligger mest och tar det lugnt. Igår kom Maria hit och stannde över natten och idag har vi har gäster. Vi fikade, även om jag var helt slut och somnade i soffan så var det roligt! Igår var vi även över till Kristina och åt jordgubbar och banankaka med vaniljglass!

Just nu glor jag på MTV, i used to be fat. Ska väl titta på en film efter det i min ensamhet... hahah, vad deppigt det lät..

I'm a beast, i'm an animal, i'm that monster in the mirror

2011-06-10 18:23:03
Vaknade imorse av en hund som gnydde.. Sådär lagom tidigt. Slutade med att både jag och hon somnade i soffan. Mysigt!

Mobergs igår var helt klart grymt! Vi dansade som galningar och flippade totalt! Vi kom hem runt två tiden. Innan jag droppade i säng hoppade jag in i duschen och sköljde av mig. Men det var lugnt värt det! Katja borde tacka mig som drog dit med henne fast hon inte ville..

Träffade henne även idag, vi solade lite. Snart kommer papi hem, då ska vi åka ut till landet. Det bli så himla skön att bara ligga på stranden och lyssna på musik. Tråkigt bara att man inte kan hänga med brudarna,menmen. Man kan ju inte alltid få allt häri livet.

Nu ska jag gå ut i solen och steka lite!

Everyday i'm shuffling!

2011-06-09 20:12:31
Chillar hemma hos en död Katja, just nu kastar hon en tampong i huvudet på mig. Snällt?! Vi har ätit och nu ska vi fixa oss inför Mobergs. Avslutningsfest för 9:or, 1:or och 2:or. Fan vad vi ska ösa! Måste bara ge lite av min motivation till Katja, hon är inte så himla på att gå.. Jaja, det löser sig!

Har väl inte så mycket mer att skriva direkt. Hade skolavslutning, lägger upp bilder imorgon. Blandade känslor uppkom verkligen! Var både ledsen och glad. Glad för att det är sommar. Träffa vännerna oftare, sena grillkvällar, bad oh sol. Ledsen för att jag kommer tappa kontakten med alla, för att jag lämnar ett helt kapitel bakom mig. Ett kapitel som jag verkligen skulle vilja se tillbaka till med glädje.

Vi hade även skolbal igår. Vi åt en god trerättersmiddag, vann priser (dock vann jag inget), tittade på fyverkerier, och dansade sönder! På dansgolvet var det så jävla varmt! Luften var så tjock så att den nästan gick att ta på! Haha, men fan vad kul vi hade! Det var verkligen inte som jag hade väntat mig. Jag trodde att de flesta skulle stå i hörn och en del skulle smådansa lite, men det fick jag äta upp! Alla dansade som galningar!

Nu ska jag väcka Katja så vi hinnar fixa oss innan vår skjuts kommer! Hoppas ni har haft en bra skolbal (9:or) och ett jävligt bra sommarlov!


Hittade denna festliga bild på mig och Katja i våras, volleyboll-turneringen/spexfoto!

En dålig människa!

2011-06-08 00:58:32
Det är vad jag är! Här har man inte bloggat på tre dagar! Oups!

Idag har jag hängt med klassen i björkeörn. Vi spelade bl.a minigolf, badade och stekte i solen! Vi åt god mat och jag har massor med bilder. Men jag är alldeles för trött för att lägga upp dem här. Jag ska lägga upp dem på facebook först, och det tar en jävla tid! Kirrar det imorgon.

Är ju trots allt ledig imorgon, innan balen. Då måste jag ned på stan för att köpa den där svarta väskan som jag har spanat på ett tag. Den skulle passa bra till min outfit som jag ska ha på mig imorgon. Jag vet att Katja behöver gå ned på stan också så vi kommer väl antagligen ta sällskap.

Nu ska jag ladda över kamerabilderna på datorn så minneskortet är tomt till imorgon. Ni får ha en underbar natt! Jag har stämt träff med min kudde, jag!


Varmt?!

Shit happens!

2011-06-07 19:02:00
Sitter i sängen med Moa next to me. Moa är lite vanligt irriterande, men det är inget problem! Vi har suttit på altanen och snackat skit och lekt lite med Diza.



Ps. Detta inlägg skulle läggas in tidigare idag, men datorn dampade och jag kom precis på att jag inte hunnit puplicera detta inlägg. Ds.

Schtekt i solen!

2011-06-04 17:05:39
Idag har vädret verkligen legat på topp! Därför har jag inte haft någon lust att sitta inne för att blogga.

Jag vaknade runt 10 och gick ut med Diza, sedan låg jag och Julia i solen och stekte. Efter lunch drog vi tjejer till stranden och hängde där hela förmiddagen/eftermiddagen. Har faktiskt fått lite färg! Nu ska jag gå ut i solen ett tag till för att hoppa studsmatta med de andra. Har inte så mycket att skriva, med tanke på att jag har spenderat större delen av dagen på stranden och solat och snackat strunt.

Fortfarande så går det tyvärr inte att lägga upp bilder, vilket gör mina inlägg lite tråkigare. Men jag kommer lägga upp bilder när jag kommer hem!

On the countryside

2011-06-03 18:56:22
sitter här på landet, i vårt vardagsrum, och skriver. Jag ska snart joina Julia och titta på en film och äta onyttigt.

Internet är ju som det är här, segt.. Det går inte att lägga upp någon bild, så bilder från de här dagarna kommer på söndag när jag kommer hem. Idag har jag spenderat dagen väldigt mycket i solen. Solade hela förmiddagen och sedan har jag lekt med Diza. Jag har lovat er en video på henne, men det får tyvärrr vänta.

Nu ska jag kila. Hoppas ni har haft en trevlig dag i det fina vädret!

I'm back to stay, bitches!

2011-06-02 09:58:00
Har haft en bloggpaus, men nu är jag tillbaka!

Natten spenderades med Moa. Vi tillbringade kvällen hos Nathalie med sköningar och bara softade. Dock var vi tvugna att gå tidigt. Gick upp rättså tidigt imorse, men jag är pigg ändå!

Om någon timme kommer mami och papi hem med Diza, bilder och videos kommer komma upp! Can't wait!
Nu ska jag gå ned och äta frukost! C'ya 'all!

(Tyvärr så blev det ingen bild, för blogg.se SUGER!)
RSS 2.0